USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Через резонансне вбивство депутати відвідають луцьке СІЗО

4 Грудня 2017 10:30
Депутати Луцької міської ради підуть у СІЗО, аби послухати роз’яснення його начальника щодо загадкової смерті одного з в’язнів.

Про це йшлося 4 грудня під час чергового засідання 34-ї сесії Луцької міської ради.

Депутата Павла Данильчука обурила ситуація, яка склалася у Луцькому СІЗО.

«Коли була сесія міської ради, то при загадкових обставинах у Луцькому слідчому ізоляторі загинула людина. Це – жахлива ситуація. Ми, як міська рада, маємо реагувати, адже в нас діє адміністративна комісія, яка опікується в’язнями в Луцькому СІЗО. Заяви керівництва, що людина вбила сама себе, - просто безглузді. Я вважаю, що ми, як депутати, маємо втрутитися, бо я даю гарантію, що через півроку цю справу «замнуть», - зазначив Павло Данильчук.

Також депутат запропонував піти в СІЗО опісля сесії, аби начальник ізолятора дав відповідне роз’яснення щодо смерті людини. Також планують запросити ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 4 Грудня 2017 10:53
А Данильчук не хоче завітати на вул. Олеся Гончара чи Дмитра Іващенка... і ознайомитись наприклад з нетронутим снігом ??? певно ні бо ж депутати люблять розбиратись з проблемами які не у їх компетенції забуваючи про свої..
Іванович Показати IP 4 Грудня 2017 11:48
Данильчук крім свого піару на 'таких' акціях нічого не вартий. Ні одного толкового рішення що стосується громадськості не прийняв. Тільки там де бандюки і він відразу. За собой нехай дивиться і робить роботу в "покращенні життя" жителів Луцька. Без нього розберуться, Прокуратура веде слідство

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus