USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Після скарг у тимчасовому помешканні патрульних у Ковелі увімкнули тепло і гарячу воду

13 Березня 2018 17:19
У ковельському санаторії, де на час ротації проживають патрульні з інших міст, увімкнули опалення та гарячу воду.

Про це у коментарі розповіла повідомила прес-секретар патрульної поліції Волині Ольга Бузулук, інформує Волинь24.

Нагадаємо, київський патрульний поліцейський Валентин Каленіченко, який приїхав працювати до Ковеля, заявив, що копів поселили в жахливих умовах: у кімнатах холодно, протяги, немає гарячої води та де поїсти.

«Тарас Михалко (ред. – керівник ковельських патрульних) був там. Умови покращились: є тепло, гаряча вода, запрацювала їдальня», - зазначила речниця патрульних.

За словами Ольги Бузулук, ситуація склалась, зокрема, через введення надзвичайного стану в енергетиці країни.

«Там навчаються ліцеїсти. Через режим економії їх відпустили додому. Керівники бази «прикрутили» опалення. Зупинилася й робота їдальні. За ці тимчасові незручності ми перепрошували. Їм виділяють добові 60 гривень і в їдальні поїсти за ці гроші можна тричі», - сказала речниця патрульних. Окрім того, поліцейських довозять до служби спеціальним автобусом.

«Зараз скарг немає. Узагалі, законодавчо прописано, в умовах набору в лави патрульних прописано: готові служити у будь-якому куточку України. Вони йдуть служити у поліцію і повинні бути до цього готові», - підсумувала Ольга Бузулук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
кккк Показати IP 13 Березня 2018 18:03
20 грн. за обід? де такі ціни? поділіться будь ласка.
ігор луцький Показати IP 13 Березня 2018 19:15
Колись ,як київська Кобра приїздила ,то ті хлопці землі під ногами не відчували і розцінки в них теж були ,,столичні".
Лучанин до ігор луцький Показати IP 13 Березня 2018 21:24
Оце то прирівняли!Нема чого рівняти Кобру до звичайного поліцая!В них зовсім інші розцінки і прайси!
123 Показати IP 13 Березня 2018 19:37
Полігон Широкий лан, поколіна води, грязь умов ніяких і командування сказало, умови тяжкі але не критичні. Патрульні хватить плакатись, зніміть квартири і живіть. Вам видадуть чекі які керівництво повинно уплатити по місцю роботи. А вас поселили мабуть в обхід розпоряджень, вказівок вашого патріотично міністра. І живете ви мабуть на халяву.
здравомислячий до 123 Показати IP 13 Березня 2018 21:23
Чого це поліцаї мають знімати собі квартири,платити за них і жити в них.Держава зобовязана безкоштовно надати житло поліцаю під час відрядження.Це в законі так написано.
Патрульним з Києва Показати IP 13 Березня 2018 22:05
Чому скиглите дискридитуючи службу в поліцію за такі речі Вас звільняти потрібно за анти популяризацію із справками в додачу «неповноцінний».!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus