USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Після тріумфу на «Аверсі» лучанка планує підкорювати «Х-фактор» і «Голос країни». Відео

3 Січня 2020 19:12
Талановита лучанка Наталія Вітовська стала переможницею телевізійно-пісенного конкурсу «Співай за мрію 50+», який з 1 серпня по 31 грудня відбувався на телеканалі «Аверс» за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Жінка зібрала понад дві тисячі лайків у Facebook, адже саме за вподобаннями визначали переможця, й впевнено перемогла своїх конкурентів, повідомили у пресслужбі Фонду.

3 січня під час ранкового ефіру на телеканалі «Аверс» Наталії Вітовській вручили сертифікат на семиденний відпочинок у туристичному комплексі «Буковель» в мальовничих Карпатах, а також інші приємні гостинці.
«Я щиро дякую всім своїм вболівальникам, які проголосували за мене. 2164 лайки – це дуже багато. Майже 500 коментарів – це дуже щирі, позитивні, доброзичливі відгуки. Всім дуже дякую і бажаю здоров’я. Я вас ніколи не розчарую, а буду й надалі радувати своїм співом, – ділиться враженнями переможниця. – Ця путівка буде найкращим і найдорожчим подарунком на день народження, який я відзначатиму 10 січня. Я мріяла туди поїхати і тепер моя мрія здійснилася. Ця перемога для мене дуже важлива, вона мене надихає й далі йти вперед. Тепер хочу взяти участь у конкурсі «X-фактор» і в «Голосі країни», бо по життю я дуже активна. Вважаю себе щасливою й успішною жінкою. У мене двоє дітей – дочка і син, четверо внуків – дві внучки і два внуки, дуже ними тішуся. Мій творчий шлях розпочався з дитинства. У мене творча музична родина. І мама, і тато гарно співали, а тато ще й грав на гармошці. Тому мені було в кого вдатися. Та й у школі я завжди співала, дуже багато нагород і грамот мала за активну участь у художній самодіяльності».
Як розповіла заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк, вручати такі подарунки – неабияка приємність, адже талановитих людей варто підтримувати й мотивувати.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» працює на Волині уже дев’ятий рік поспіль. В рамках програми «Культура і духовність» ми підтримуємо талановитих людей, культурні й мистецькі події. Минулоріч ми долучилися до проведення конкурсу «Співай за мрію» серед дітей, дуже сподобався цей досвід, ці враження. Тому ми долучилися і до співочого змагання на «Аверсі» серед людей старшого віку, – зазначила вона. – Дарувати талановитим людям подарунки, втілювати їхні мрії надзвичайно приємно, відповідально і почесно. Тим паче я дарую цінні призи не особисто від себе, а від Фонду «Тільки разом» та від його засновника Ігоря Петровича Палиці, який підтримує та вболіває за волинян».

Задоволений конкурсом і творчий колектив телеканалу «Аверс». Зі слів головного режисера телеканалу «Аверс» Світлани Цики, у співочому змаганні брало участь всього 22 учасники, переважно лучани.

«Це небагато у порівнянні з конкурсом серед дітей, яких було аж 121. Але усі вони виявилися напрочуд неординарними, яскравими, творчими, цікавими особистостями. Наші голосисті пенсіонери не тільки співали, а й ділилися цікавими життєвими порадами. Приємно вразило те, наскільки всебічно розвинені ці люди: хтось дуже любить подорожувати, хтось майстер на всі руки, хтось читає дуже багато. Це надзвичайно культурно розвинені і філософсько підковані люди, які залюбки діляться колосальним життєвим досвідом, – зауважує Світлана Цика. – Багато з них соромилися, дуже переживали перед ефірами і виступами, допоки не переступали поріг студії. Дехто навіть в останній момент хотів відмовитися, тож доводилося переконувати, що все буде гаразд. І вже коли вони починали співати, зупинити їх було неможливо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 3 Січня 2020 20:34
фрік-шоу, а конкурс.
ага Показати IP 4 Січня 2020 09:32
А звідти на Євробачення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus