USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Півтора мільйона людей страждають від недоїдання на сході України

4 Квітня 2016 20:45
Дворічний конфлікт у східній Україні залишив близько півтора мільйона людей, які недоїдають, включно із 300 тисячами, які не мають харчів і потребують негайної продовольчої допомоги.

Про це повідомляє Голос Америки‎.

Всесвітня продовольча програма ООН має на меті постачати щомісячну харчову допомогу протягом першої половини цього рок для у майже 270 тисяч ннайуразливіших людей.

«Два роки насильства, обстріли і страх залишили глибокий слід на тисячах людей у східній Україні», – заявив представник Всесвітної продовольчої програми в Україні Джіанкарло Стоппоні.

«У зв’язку з тим, що конфлікт продовжується, ми мусимо негайно досягти цих людей. Ми закликаємо всі сторони конфлікту надати повний і безперешкодний досту до людей по всій країні», - додав Стоппоні.

Від листопада 2014 року ВПП надала екстрену допомогу понад півмільйону людей, яким вона була необхідна. Це включає 370 тисяч людей, які отримали місячні харчові пакунки і 180 тисяч, які отримали допомогу у формі грошових переказів у районах, де ще працюють ринки.

Всесвітня продовольча програма продовжуватиме надавати грошові перекази або харчову допомогу найбільш уразливим особам серед тих, хто потерпів унаслідок конфлікту.

Люди, що живуть у районах, якіне контролює (український) уряд, неподалік Луганська і поблизу лінії розмежування – найбільше страждають з приводу недостатку продовольства. Понад половини населення, як у контрольованих урядом районах, а також там, де уряд не контролює населені пункти, або повністю, або значно втратила прибутки.

У той час, як перед спалахом конфлікту Всесвітня продовольча програма не вела діяльності в Україні, тепер вона співпрацює з іншими управліннями ООН, щоб постачити допомогу тим, хто був змушений або покинути свої домівки, або тим, хто повертається додому, а також і тим, хто опинився в пастці в гарячих точках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Добряк Показати IP 4 Квітня 2016 22:39
Недоїдають вони.забули як ці тварини кричали що вони нас кормлять,а потім путін прийди,тепер хай їх їхній путлер кормить а в Україна хай со*уть
ху до Добряк Показати IP 4 Квітня 2016 23:50
Одобрямс, вот только не хотят они с тобой быть в одном государстве, так что со*и сам. Украина сегодня дотационная страна, недаром президент и МИД посещают страны Европы и Америки с просьбой предоставить кредиты. Вот только кредиты берет сегодня власть имущие, а возвращать придется завтрашнему поколению, т.е. твоим детям и внукам. Сравни внешний долг страны два года назад и сегодня, и найди разницу. Европа поманила и отвернулась, а прежние торговые связи сами разрушили.
Добряк до ху Показати IP 5 Квітня 2016 02:13
О засмерділо фсб-ееееешником,проплачений троль ,побачіш путлера не забудь поцілувати його в д*пу у вас будуть крепші російські скрепи,дивись губкі не зітри
Анонім до ху Показати IP 5 Квітня 2016 11:40
коментар було видалено
суб’єктивні повідомл Показати IP 5 Квітня 2016 00:23
По перше люди мають дякувати "уряду" України, що все робить для того, щоб на схiд України не потрапила навiть зернина (Постанова Кабінету Міністрів № 595 України про економічну блокаду). По друге ... Голос Америки не був на сходi України i не бачив гуманiтарнi конвої Росії
555 Показати IP 5 Квітня 2016 09:16
"Кормящий всех" Донбасс просто решил сесть на диету - причем здесь Украина?
Анонім Показати IP 5 Квітня 2016 09:34
Самі організували блокаду Донбасу і влада " народна " наживається на контрабанді. Так буде поки вони рулитимуть. А Америка ніби не знала раніше що там голодують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus