USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

По проспекту Перемоги – «травматична» зупинка

29 Жовтня 2014 10:44
У міській раді просять підняти тротуар на зупинці, що знаходиться по проспекту Перемоги.

Про це сьогодні, 29 жовтня, під час засідання 65 чергової сесії Луцької міської ради повідомив депутат Анатолій Бірюков.

З його слів, тротуар на зупинці громадського транспорту, що по проспекту Перемоги, навпроти автошколи, має певні недоліки після ремонту. Так, плитка на ній нижча, ніж бордюр. Тому, на думку обранця громади, люди, виходячи із маршруток та тролейбусів, можуть впасти й травмуватися.

Гідним рішенням, із допомогою якого можна улагодити проблему, на думку депутата, є підняття тротуарної площадки на зупинці.

Тож народні обранці, присутні у сесійній залі, підтримали такий запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
СаньОК Показати IP 29 Жовтня 2014 11:42
Воно-то, звичайно так, і все правильно, але невже сесія міськради має займатися такими дрібницями. Дане питання це задача технагляду будівельних робіт-не підписувати акт здачі в експлуатацію об"єкта до усунення недоліків. По-моєму так.
103 Показати IP 29 Жовтня 2014 11:42
Зробили б пішохідний перехід біля буд.№10, а не на повороті біля корпусу ВНУ. Це дуже незручно як водіям, так і пішоходам. А людей дуже багато йде до зупинок поза переходом. Це було б дуже доцільно.
лучанка Показати IP 29 Жовтня 2014 12:12
Починається піар депутатів, незабаром перевибори ,переживають за свої шкури.Тому так гарно почнуть зараз дбати за народ. Люди не вірте цим бидлам .Їх докорінно всіх треба міняти. За ними плачуть тюрми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus