USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Почула сирену – розплакалась: поліція врятувала дівчину-водія, яка застрягла в лісі

19 Серпня 2017 13:26
Дівчина з Нововолинська застрягла в автомобілі на піщаній дорозі посеред лісу. Кликала на допомогу – але нікого поруч не було. Дівчина викликала поліцію, але оскільки вона не місцева і не могла пояснити своє місцезнаходження, то шукати її довелося довго – аж у трьох селах.

Почувши звук сирени, дівчина на радощах розплакалась. Про це повідомляє РАДАР.

«Їхала з Любомля до Нововолинська, навігатор показував дорогу. Піщана дорога вивела в ліс, де я і застрягла наглухо. Пробувала і назад і вперед їхати, пхала машину, але все марно. Навколо ні душі, крім диких птахів і звірів, яких я не знаю. Страшенно злякалась і почала кричати: “Ааауууу!”, “Люди!” Проте нікого», - розповідає дівчина.



Отож, вирішила зателефонувати на 102 і викликати якусь допомогу.

«Приємна пані уважно вислухала мене, сказала, що виклик скерує до любомльської поліції. За декілька хвилин до мене передзвонили поліцейські, які вирушили на мої пошуки. Я не місцева, і правильно пояснити, де саме застрягла, не могла. Дзвонили щокілька хвилин, заспокоювали. Не знаю, скільки часу вони мене шукали, мені здавалося, що вічність. І нарешті я почула звук сирени, на радощах розплакалась і подзвонила, сказала, що я їх чую і вони їдуть у правильному напрямку. Зраділа не тільки я, а й полісмени, які в таку спеку мене шукали.

Побачивши поліцію, я була щаслива як ніколи. Приїхали троє хлопців. Бачачи, в якому я стресовому стані, почали жартувати, як я сюди потрапила. Сміялися всі, і я теж, бо розуміла, що вже врятована. Наступне завдання було – зрушити з місця. Машину пхали всі, було важко, проте вдалося», - пригадує вона.

До речі, поліція її шукала аж у кількох селах, бо ж я не знала, де вона є. «Виявилося, що я була на 5-й дільниці куснищанського лісу, який має площу чи 470, чи то 47 гектарів (з переляку не запам’ятала).

Все добре, що добре закінчується, мене врятували три веселих, молодих богатирі. Хлопці, величезне вам спасибі за мій порятунок!» – каже Олена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Роман Показати IP 19 Серпня 2017 13:57
З Любомля до Нововолинська пряма асфальтована дорога. Як можна опинитись в лісі біля Куснищ (в іншому напрямку) на піщаній лісові дорозі? Мда. Це називається топографічний кретинизм.
Волинянин Показати IP 19 Серпня 2017 14:15
Хто таким посвідчення водія видає?
Любомчанин Показати IP 19 Серпня 2017 14:44
Треба перш навчитися користуватись навігатором, зняти галку "показувати грунтові догоги" як мінімум, та й в навігаторі прописані координати теж ... одне слово - блондинка.
лучанка Показати IP 19 Серпня 2017 14:49
а як це можна з любомля до нововолинська по лісові їздити..я розумію що навігатор річ корисна..але певно крім навігатора ще і голову треба інколи включати і думати.....ліс..пісок..і навігатор))))
Ірина Показати IP 19 Серпня 2017 20:02
Люди, що пишуть коментарі. Ви на стільки озлоблені і агресивні, що навіть під позитивними новинами залишаєте свої злобні коментарі. Не можете дня прожити щоб когось не обісрати
Лучанка 2 Показати IP 19 Серпня 2017 20:50
Повністю погоджуюсь з Іриною. Всі тут такі зарозумілі, що куди там! Сказано ж, що дівчина не місцева, розгубилася. Все добре, що добре закінчується!
Полісмен до Лучанка 2 Показати IP 19 Серпня 2017 22:11
Наприклад, я згоден, що вона не місцева і так далі, але як можна з навігатором їхати зовсім у протилежному напрямку? Тут або "ума" у неї забракло, або щось не так пояснює. Та і самий простий, і дешевий навігатор не може повести з Любомля до В.-Волинського через Куснищанський лісгосп. Могли б придумати якусь реальнішу історію.
лучанка Показати IP 19 Серпня 2017 22:15
для попередніх коментарів..є така народна приказка"не знаючи броду-не лізь у воду"..а ще є люди які ходять по дорозі і в будь-якому селі скажуть куди їхати ..а не в ліс... а не вмієте джіпіересом користуватись і мозгів не хватає- то їздіть авобусом..))їм не тре джіпіересів)))) а в поліції я думаю є набагато важливіші справи..чим по лісам їздити через те що в когось трохи недалеке мислення
Волиняка до лучанка Показати IP 20 Серпня 2017 06:20
Ну по перше: добре що знайшли!!! По друге: добра новина!!! Але шановні, я щиро перепрошую, нічого особистого... але сідаючи за кермо авто, вимикати здоровий глузд ні в якому разі не слід!!! І не важливо чи за кермом блондинка чи блондин!!!!!!!!!! Якщо ти не знаєш дороги, то перед тим як кудись звертати, переконайся, перепитай.... чи у правильному напрямку рухаєшся і одразу як мін. Два позитива: економія пального, і як наслідок не застрягнеш!!!! ..... короче, писати багато......... ВИСНОВОК: з головою потрібно товаришувати, якщо звісно там голова, а не тухес( як кажуть в Одесі)
Викладач Показати IP 21 Серпня 2017 15:00
Панове, жінконенависники, величезні профі у штанях і не тільки! Не ганьте людину, не знаючи обставин. Молодець дівчина, що не розгубилась. Дякуємо полісменам за старанність- вони того варті. Я бажаю кожному водію, що не вірить у силу обставин самому лишитись без людей, звязку, з порожнім баком і сівшим акумулятором в безлюдній, асфальтованій місцині. А на другий день ОБОВЯЗКОВО перездати правила, водіння, і отримати сертифікати у психолога і нарколога... Правда вистачить адреналіну, щоб не писати д*рі?
zeroprint22 Показати IP 23 Серпня 2017 19:55
Треба дякувати полісменам а ми іх хаім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus