USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погоджено кандидатури заступників голів РДА на Волині

14 Квітня 2015 18:05
Погоджено кількох заступників голів райдержадміністрацій. Відповідні документи надійшли днями з Кабінету Міністрів України. Відтак невдовзі у виконавчих органах влади Волині з’являться нові обличчя, - повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема кандидатуру В’ячеслава Сидорука погоджено до призначення першим заступником голови Ковельської райдержадміністрації, Теодора Гавінського – першим заступником голови Іваничівської райдержадміністрації, Людмили Войтович – заступником голови райдержадміністрації.

Кадрові зміни торкнуться й Ківерцівського краю. На посаді першого заступника голови райдержадміністрації працюватиме Юліан Таранчук, а Сергій Третяк – заступником голови райдержадміністрації.

Що ж до Луцького району, де також слід очікувати нових призначень, то кандидатуру Інни Бас погоджено у Кабміні на посаду заступника голови райдержадміністрації.

А Анатолій Мельник працюватиме заступником голови Маневицької райдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
факт Показати IP 14 Квітня 2015 19:47
О людей доять!!! Це просто знущання!!! Чому їм, не як всім людям, прожитковий мінімум з грудня 2015 і на 80-100 грн.??? І тиша - ніхто навіть і не пікне, всі задоволені... У регламентному комітеті Верховної Ради підтвердили, що з 1 квітня депутати будуть отримувати заробітну плату в розмірі 17,5 тисячі гривень. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на члена комітету з питань регламенту й організації роботи Верховної Ради Дмитра Шлемко. «Тепер зарплата народних депутатів повернута до рівня 2013 року, тобто максимальний розмір становить 17 тисяч 425 гривень», - сказав він. Шлемко нагадав, що на початку 2015 парламентарі отримували зарплату після всіх відрахувань у розмірі 6109 гривень.
службовець Показати IP 14 Квітня 2015 19:54
Заступники - дуже потрібна річ. А то голови в Шацьку у вівторок до обіда немає (від жінки не може відірватися), а заступник ще не призначений . Хто має на прямій телефонній лінії людям відповідати? Га?
вугор до службовець Показати IP 14 Квітня 2015 20:25
От хто рекомендував на призначення, той нехай і відповідає - Гунчик!
суддя до службовець Показати IP 14 Квітня 2015 21:42
поіхав оленину дожерати в Любомль! А заступник йому ні до чого,ну хіба що смотрящего з Луцька привезе...
Маневичанка Показати IP 15 Квітня 2015 09:13
Оце вже прикол. Анатолій Мельник насилу школу закінчив, з трійки на трійку. А от тобі і на - заступник голови. Який голова - такий і заступник. ПОЗОР!!!
факту Показати IP 15 Квітня 2015 09:21
басиха не відповідає рівню посади, який голова такий і заступник
Проста людина до факту Показати IP 15 Квітня 2015 20:27
Перш ніж писати "різну гидоту" про людину задумайся над собою, своїм життям.. Противно читати брехню про людину, яку знаєш дуже добре. Інна Бас дійсно відповідає цій посаді!!!! Тому, що вона досконало знає Луцький район, вміє уважно вислухати людину,вивчити її проблеми і прийняти правильні рішення, ніколи нікому не хамить, дуже грамотна і як пише Луцький район - проста. Це - керівник від Бога!
луцький район Показати IP 15 Квітня 2015 10:32
якраз за Інну Бас ми раді. Розумна, досвід чиновницької роботи має, ввічлива, завжди усміхнена, приземлена до нас простих людей, розуміє і входить в положення людини якщо треба, одним словом - людяна!!!!!
Украінець™ Показати IP 15 Квітня 2015 20:05
Це просто жах. Ще один " проффесор" став заступником. Такого Маневиччина ще не знала. Хто був лохом, тепер сів у владне крісло.Розуму Мельнику завжди бракувало , але влади дуже хотілось.Тішить одне ,що цей бардак,надіюсь ,скоро закінчиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus