USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігоря Поліщука призначили законно: рішення суду

6 Червня 2017 15:16
У постанові Луцького міськрайонного суду йдеться про те, що призначення Ігоря Поліщука на посаду секретаря міськради відбулось законно та без порушень.

Про це йшлося 6 червня під час брифінгу виконувача обов’язків Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

Зокрема, у постанові зазначається, що на момент обрання Поліщука посада секретаря була вакантна.

«На момент обрання Поліщука І.І. на посаду секретаря Луцької міської ради така посада у Луцькій міській раді була вакантною. Поряд з цим суд надає оцінку законності будь-якого рішення суб’єкта владних повноважень саме станом на момент його прийняття, в даному випадку станом на 21 березня 2017 року. Будь-яких порушень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Луцької міської ради при прийнятті рішення №20/1 від 21 березня 2017 року «Про обрання секретаря Луцької міської ради» судом не встановлено. Будь-яких обґрунтувань незаконності такого рішення, окрім необхідні його автоматичного скасування як похідного від рішення від 15.03.2017 року №19/1 позивачкою та її представниками також не наведено. Визнання нечинним та скасування рішення Луцької міської ради призведе до порушення прав ряду осіб, а також законних прав третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору – Поліщука І.І.», - йдеться у тексті документу.

Зі слів Поліщука, суд постановив поновити Вусенко на посаді через дрібні юридичні нюанси – питання розглядала не профільна комісія тощо

Варто додати, екс-секретар міської ради Юлія Вусенко, яка перемогла в суді першої інстанції у справі про її поновлення на посаді секретаря Луцької міської ради, заявляла, що 6 червня збирається вийти на роботу і приступити до виконання своїх обов'язків.

Натомість, як вказано у мотивувальній частині ухвали Луцького міськрайонного суду, обрання на посаду та звільнення з посади секретаря є виключно компетенцією міської ради. І саме рада уповноважена виконувати рішення суду щодо поновлення екс-секретаря міськради Юлії Вусенко на роботі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Плюбому Показати IP 6 Червня 2017 15:33
А Вусенко тітушок привела, що б заставити депутатів під примусом її поновити. Но Детути свідомі
123 Показати IP 6 Червня 2017 16:00
Тепер ясно, хто привів тітушок. Хотіла під тиском примусити повернути собі крісло.
Микола Показати IP 6 Червня 2017 16:44
А тепер, лучани, думайте, кого вибираєте, якщо та дівка тітушок приволокла, то уявіть собі, що то за публіка!
ОЛЕГ Показати IP 6 Червня 2017 17:15
коментар було видалено
Цікаво Показати IP 6 Червня 2017 18:33
Цікаво чому виплачується зарплата посадовцю який не працював весь цей час 2,5міс, відпочивав у Грузії, ходив з падружками на гулянки, напевно лучани такі багаті що можуть віддати частину бюджету на ту хвойду, яка така. "Чесна, візьми і зроби????" не відмовилась від 114тис які не заробила в прямому сенсі., не пожертвувала на тих тому тіпа допомагала...Отакі у нас недолугі закони, чиновники і судді!!
до цікаво Показати IP 7 Червня 2017 09:15
рука руку миє...отакі наші судді отакий в нас менталітет в чому вся "фішка" а втому що я впевнений 80% а той більше Українців якби стали на ці посади так само косили гроші як і вони...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus