USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поліцейським заборонили носити яскраві торби і парасольки

30 Вересня 2017 19:29
Носити торби, рюкзаки, пакети і парасольки яскравих кольорів всім українським поліцейським заборонило Міністерство внутрішніх справ.

Про це йдеться в правилах носіння уніформи поліцейських, затверджених 19 серпня і зареєстрованих Міністерством юстиції 13 вересня, пише LB.ua.

Згідно з правилами, поліцейському забороняється носити брудну, вицвілу, непрасовану або зношену уніформу. Він також не має права носити предмети уніформи, державні нагороди або інші нагородні знаки, не передбачені чинним законодавством.

Крім того, поліцейському заборонено перебувати поза будівлями без головного убору, а також носити предмети уніформи без знаків розрізнення для ідентифікації особи.

Затверджені правила встановлюють види і предмети уніформи, а також порядок їх носіння.

Також врегульовано порядок носіння державних нагород. Зокрема, дозволено розміщувати держнагороди не більше ніж у три ряди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кіндрат Панасович Показати IP 30 Вересня 2017 20:54
Таааак..треба хайпанути. А що раніше такого не було?! Статути і правила носіння форменого одягу відмінили разом з прийняттям ЗУ Про поліцію?! Ааа. Ну да. Ну да. Голитись наприклад зараз впринципі і необовязково як глянеш на деяких макак ))
АНАТОЛЬ_ Показати IP 30 Вересня 2017 23:08
а як дощ, то як поліцаю без парасольки? Га?
Кіндрат Панасович до АНАТОЛЬ_ Показати IP 1 Жовтня 2017 00:55
Нововолинський т.... як завжди гальмує )) яскравих кольорів!!! Яскравих Карл!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus