USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поліцейські розповіли деталі ДТП за участю п'яного сина нардепа

6 Листопада 2016 18:01
Кваліфікація провини та ступеня відповідальності сина народного депутата України (депутатська група «Воля народу») Ігоря Молотка - Дениса, який внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Києві травмував 4 людей, залежатиме від ступеня тяжкості отриманих потерпілими травм.

Про це повідомили у Відділі комунікації ГУНП Києва, - інформує УНІАН.

Як зауважили у поліції, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило травмування 1 та більше людей) Кримінального кодексу України.

Крім того, у поліції поінформували, що, згідно з попередніми даними, потерпілі мають легкі тілесні ушкодження, але офіційної інформації від лікарів ще не надходило.

Як повідомив ТСН керівник прес-служби патрульної поліції Віктор Шеверда, патруль близько 5 ранку побачив Mersedes, який рухався проспектом Перемоги і порушив правила дорожнього руху. Поліція намагалась зупинити порушника, використовуючи світлові маячки та звукові сигнали, проте авто продовжувало рух.

В районі Індустріального мосту Mersedes намагався зупинити інший патрульний екіпаж. Автомобіль, утікаючи, допустив зіткнення з патрульним автомобілем та автомобілем Daewoo Matiz, пошкодивши при цьому два своїх колеса, але продовжив рух. Проїхавши ще декількасот метрів, водій зупинився на перехресті вулиця Героїв Севастополя та Борщагівської.

З Мерседеса вибігли двоє людей і побігли в бік вулиці Івана Леспе. Одні патрульні побігли наздоганяти втікачів. Решта – надавала допомогу чотирьом постраждалим, які були в автомобілі Daewoo Matiz. Зрештою полісмени затримали двох людей, яких впізнали свідки. Водій автомобіля від обслідування відмовився. Хоча мав ознаки сп'яніння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, затриманих відвезли до Солом'янського управління поліції. Далі із затриманими вже працювали слідчі. Водія було доставлено до медичної установи, де він відмовився від здачі всіх біологічних рідин з організму та відмовився від проходження обслідування в медичній установі. Однак, є висновок нарколога про характерні ознаки алкогольного сп'яніння водія.

У патрульній поліції відмовились розголошувати ім'я водія авто та чи він є сином депутата. Однак повідомили, що за їхніми даними затриманого на даний момент відпустили з відділка.

Нагадаємо, вночі у Києві сталася ДТП за участю сина народного депутата України (депутатська група "Воля народу") Ігоря Молотка - Дениса.

Як повідомив волонтер Роман Сініцин, син Молотка з товаришем «влаштували п'яні перегони по Києву на Mercedes GL». «Відправили в нокаут Matiz піцерії Mamamia і Пріус Патрульної поліції України. Відправили 4-х людей в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості», - поінформував волонтер. Крім того, додав він, порушники намагалися втекти від поліції, але їх затрили.

У прес-службі депутатської групи «Воля народу» підтвердили факт ДТП за участю сина Молотка. Там зауважили, що сам депутат, коментуючи інцидент, заявив, що жодним чином не перешкоджатиме об'єктивному розслідуванню обставин ДТП, а лікування постраждалих візьме на себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
андрій Показати IP 7 Листопада 2016 00:03
зараз бабла вкинуть начальникам поліції і ті своїм підлеглим роти позакрівають)))) ну як завжди нічого нового)))
Тетяна Показати IP 7 Листопада 2016 10:21
А ще діагнози потерпілим спростують " мов там взагалі ніхто і не потерпів" і відпустять того дурня дальше людей давити. Інша справа, якби там дядько з села влетів на старенькому "москалику" або "жигулі", то наша міліція відразу зясувала б що і до чого і бідолаха вже сидівби.
Микола Показати IP 8 Листопада 2016 14:47
псарі з псарітами царять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus