USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поліція затримала у Луцьку квартирних злодіїв. ОНОВЛЕНО

16 Січня 2017 15:59
Працівники карного розшуку головного управління Національної поліції у Волинській області спільно зі співробітниками управління патрульної служби поліції Луцька в суботу, 14 січня, затримали двох зловмисників, які обікрали помешкання 61-річного лучанина.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження й помістила правопорушників в ізолятор тимчасового тримання.

Затриманні поліцією 30-річний та 29-річний зловмисники є мешканцями обласного центру Волині. У суботу, 14 січня, після скоєння чергової крадіжки правоохоронці затримали злодіїв.

Правопорушники через вікно проникли до помешкання 61-річного лучанина, звідки викрали гроші, ноутбук, відеокамеру та ювелірні вироби. Усе викрадене правоохоронці вилучили й повернуть законному власнику.

Слід відзначити, що затримані напередодні вже вчинили ряд злочинів на території міста, а у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння корисливих злочинів. Також поліцейські підозрюють зловмисників до вчинення ними й інших злочинів у місті та області.

«Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушників затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Нині, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Фото поліції:



Як повідомляє ВолиньPost з посиланням на слова громадського активіста Олександра Ніколайчука, «мізками» групи є Даур Марганія, а з її діяльністю в Луцьку пов’язано багато різних структур. Зі слів активіста, зловмисників затримали після чергового проникнення в будинок у районі вулиці Львівської.

«В автомобілі Фольксваген Гольф виявлено речі, які належать мені, даних осіб я бачив на камерах відеоспостереження на місці вчинення злочину щодо мене. Цікава й історія авто. Воно нещодавно затримувалося із цими ж фігурантами, вилучався амфетамін. Кілька місяців тому учасники банди стріляли по патрульних поліцейських у під'їзді на вул. Винниченка. Одного вберіг бронежилет, інший був поранений. Тоді злочинці залишили дане авто, у ньому було виявлено та вилучено засоби та знаряддя для відкривання замків та здійснення проникнень у приміщення. Також вилучалася зброя. Цього разу злочинці знову були озброєні. Авто їм вже двічі поверталося. Як так?» - цікавиться Ніколайчук.

Він зазначив, що причетність цих осіб до стрілянини не вдалося довести за «недостатністю доказів».

Даур Марганія. Фото з соцмережі Олександра Ніколайчука:

«Інший затриманий, Пігалюк Вадим «Фатя», зараз знаходиться під слідством і перебуває на волі у зв'язку з тим, що за нього була внесена застава у 70000 гривень», - зазначає Олександр Ніколайчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маргаія Показати IP 16 Січня 2017 19:10
НЕт мОєй вЄни. Я не вор
хмм Показати IP 17 Січня 2017 14:28
якось дивно що не згадуються фамілії, і їхні відомі справи "перестрілка з поліцією в під'їзді" і тд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus