USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Політична стратегія» ще директора ЛПЕ Ігоря Грицюка

8 Червня 2017 19:35
Намагаючись втриматися у кріслі директора ЛПЕ, Ігор Грицюк звернувся із емоційним закликом до колективу: в оголошенні, розміщеному на території підприємства, він звинуватив міськраду у «політичних іграх». На території Луцького підприємства електротранспорту розклеїли заклик директора до працівників «не піддаватись на ганебні провокації».

«У зв’язку з політичними іграми міської ради та умисним ігноруванням вимог підприємства про виплату зароблених нами коштів, яка йде на зарплату та електроенергію, наш колектив намагаються спровокувати та використати як маніпулятор політичних амбіцій. Основна мета - зупинити підприємство нашими ж руками. Просимо вас зберігати спокій, не піддаватись на ганебні провокації та сумлінно виконувати свою роботу! Штучно створені політичні конфлікти мають вирішуватися в законній площині!» - звернення такого змісту з’явилося на території ЛПЕ.
Риторика звернення, попри те, що воно не має підпису, повторює слова Ігоря Грицюка. Саме сьогодні, 8 червня, під час зустрічі виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука, заступника міського голови Костянтина Петрочука з трудовим колективом ЛПЕ, Грицюк назвав ситуацію, що склалася на підприємстві, політичним процесом. Прибувши на роботу, попри те, що офіційно він перебуває на лікарняному, нинішній керівник також заперечував звинувачення, мовляв, він залякував членів трудового колективу.
Нагадаємо, Ігор Поліщук повідомив, що нині є сукупність підстав для того, щоб звільнити директора ЛПЕ і відповідне подання вчора доставили у Міністерство транспорту. Заступник міського голови Костянтин Петрочук пояснював, що підставою стало колективне звернення працівників ЛПЕ. Крім того, Грицюк повинен був займатися реструктуризацією боргу на суму 24 мільйони гривень, який має підприємство, аби не нараховувалися пеня та штрафи. У відповідь на питання про те, чому така робота не здійснюється, директор доповідав, що досі вивчає ситуацію.
Незважаючи на те, що працівники ЛПЕ планували блокувати вихід тролейбусів на лінії зранку через те, що їм боргують зарплату за квітень, представникам міської влади вдалося досягти домовленості про те, що вже сьогодні ЛПЕ перерахують 1,089 мільйона гривень на виплату заробітної плати. Як наслідок, тролейбуси зранку вийшли на лінії.

І вже через кілька годин стало відомо, що на рахунок Луцького підприємства електротранспорту надійшли кошти для виплати заборгованої зарплатні.

Про це у Фейсбук написав виконувач обов’язків Луцького міського голови Ігор Поліщук. А дії Грицюка іронічно прокоментували працівники ЛПЕ на сторінці підприємства у тій же соцмережі: «Директор Грицюк виявився неабияким політичним стратегом, після захисту ЛПЕ від примарних рейдерів, він зненацька починає широкомасштабний наступ на стіни міської ради, де були сховані скарби лучан - 6 мільйонів, стільки вимагав Ігор у Ігоря. Отож, тремтіть нероби депутати, вставай робітничий клас! Війна ЛПЕ проти ЛМР оголошена! Цікаво, скільки ще буде продовжуватись лікарняний тролейбусного директора. PS Хоча може це й не він, бо підпис під зверненням забули поставити. Побоюються ще, бо хто зна, політика вона ж така нестабільна, як напруга в електромережі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 8 Червня 2017 20:33
зарплату людям треба платити - от і вся політика
Лучанин Показати IP 8 Червня 2017 21:42
Ігор! Тобі ж підказують- приведи у відповідність штатний розпис, вижени дармоїдів, зменьши фонд оплати праці - тобі буде +.
Адвокат. Показати IP 8 Червня 2017 21:57
А що, раніше все платилось, тільки Поліщук перестав? Як діти. А Волиньпост взяло вибіркове інтерв"ю, повирізало шо хотіло і спробувало зробити з Ігоря монстра. Все одно не вийшло:)
Реф Показати IP 9 Червня 2017 00:06
Мартіна Лютера 31 жовтня 1517 прибив до дверей Віттенберзької Замкової церкви свої «95 тез». Почалась реформація. Ігор Грицюк директор ЛПЕ 8 червня 2017 прибив до дверей ЛПЕ звернення. Почалась грошизація.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus