USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Положинський представив Луцьк в Черкасах. ВІДЕО

4 Травня 2014 14:21
Музикант Олександр Положинський представляв Луцьк в акції за Єдність України, яка відбулася в Черкасах.

Понад чотири тисячі черкащан та по одному представнику з кожної області присіли в четвер 25 разів, ‒ пише Радіо Свобода з посиланням на інформацію представників Книги рекордів України, які й зафіксували досягнення.

Це рекорд України із одночасного колективного присідання такої кількості людей.

Зі слів голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка, присідання символізують об’єднання всієї України.

«Ми закликаємо всіх політиків, усіх небайдужих українців сьогодні домовитися про те, що в нас єдина і неподільна країна. І ми символічно сьогодні всіх тут об’єднали», – сказав Ткаченко.

Кожну область представляв один відомий земляк. Здебільшого це були спортсмени і артисти. Як символ єднання Сходу та Заходу України Державний гімн заспівали представник Донецької області Олексій Кузнєцов та уродженець Івано-Франківщини Василь Лазарович.

Після колективного присідання черкащани, які були вдягнені у футболки під колір прапора – синьо-жовті – посеред площі зобразили серце, що пульсує.

Насамкінець на площі за ОДА представники всіх 25 регіонів, крім анексованих Росією Криму й Севастополя, заклали символічний Пагорб єдності – кожен привіз зі своєї Батьківщини жменьку рідної землі.


Згідно з інформацією групи в соцмережі «Вконтакте» ФК «Маестро» Сімферополь представила Злата Огнєвич, Полтаву – Олег Кензов, Житомир - Валерій Харчишин, Тернопiль ‒ Вiктор Павлiк, Луцьк – Сашко Положинський, Донецьк ‒ Олексій Кузнецов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Травня 2014 10:22
за три дня ни одного комментария - насколько людям безразличны эти "заходы" и"звезды"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus