USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Польське та луцьке мистецтво об’єдналося, щоб подарувати казку. ФОТО

4 Лютого 2009 18:00

Луцький художник та малярка із Польщі об’єдналися, щоб своїми картинами подарувати лучанам казку. Виставка робіт Віктора Дембицького та Паули Марінелли проходить з 2 лютого у приміщенні «Західінкобанку», – повідомляє репортер «Волинських Новин».

Організаторами виставки мистецьких робіт стали луцький митець Віктор Дембицький та подруга польської художниці Юлія Мигляс. Також їм допоміг голова Волинської асоціації колекціонерів «Паритет» Анатолій Сєрков.
На виставці лучани можуть побачити мистецькі роботи виконані у казковій стилістиці на українську та східну тематику. Польська художниця Пауло Марінелла представила твори виконані у техніці пастельно-акрілового живопису, які об’єднані в серії «Моя Україна».
Серія творів Віктора Дембицького «Казковий світ» різнопланова та самобутня і за стилями, і за матеріалами виконання. Це є ліпні роботи, у яких простежується злиття різноманітних технік у власне авторську.
Анатолій Сєрков також розповів про те, що має на меті організувати ще кілька цікавих виставок. Одна із яких буде присвячена автографам. У його колекції вже є підписи Тараса Шевченка, Вільяма Шекспіра, президентів різних країн.
Також голова Волинської асоціації колекціонерів «Паритет» створив «журнал автографів», де свій підпис залишили не тільки відомі громадські діячі та політики, а й звичайні люди. «Ніхто не може напевно сказати, що він не стане відомим», – пояснив він мету створення такого журналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus