USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Поляки відвідали «Авто-Луцьк-2008», щоб перемогти у ралі «Надія». ВІДЕО

6 Вересня 2008 20:19
У Луцьку пройшов перший автодень в рамках свята «Авто-Луцьк-2008». Ця подія подарувала багато важень не тільки дорослим автолюбителям, а й малечі, – повідомляє 6 вересня репортер «Волинських Новини».
 
Святкування «Авто-Луцьк-2008» проходило за підтримки Луцького міськвиконкому. Як розповів заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк, основною ідеєю його проведення є популяризація автомобіля. Адже, по-перше, у Луцьку є авторинок, автозавод та просто багато людей, які цікавляться машинами. А по-друге, як підсумував пан Гоцалюк, «автомобіль – це частина нашого життя, і тому він є в різних його формах: мистецтві, хобі та будь-яких інших».
 
Віце-президент корпорації «Богдан» Володимир Гунчик висловив свою радість з приводу того, що у нашому місті вже втретє проходить свято «Авто-Луцьк» і що на ньому представлені сучасні авто українського ринку. А керівник клубу «Волинькарт» Ігор Ковальчук запрошував усіх на змагання з картинку, що відбудуться на аеродромі у селі Крупа.
 
Після урочистого відкриття свята розпочалися різні конкурси та змагання. Для дітей було заплановано такі розваги: малюнок на асфальті автомобіля їхньої мрії, участь у конкурсі на знання правил дорожнього руху та змагання на радіокерованих автомобілях. А також до першої години дня юнаки та дівчата від трьох до дванадцяти років мали нагоду відчути себе водіями, катаючись на авто для картингу. Усі маленькі переможці отримали призи.
 
Дорослі також брали участь у змаганнях – авторалі «Надія». Двадцять екіпажів із Луцька, Львова та Торуня (Польща) боролися за звання найкращого гонщика. Змагання проходили у два етапи: спортивні проби (об’їзд фішок за найкоротший час) та власне ралі. Автокоманда повинна була за легендою (картою з підказками) подолати дистанцію у 11,3 кілометра не довше, ніж за тридцять хвилин. Так, переможцями у трьох категоріях стали: Сергій Бондарчук та Валентин Хведченя (Гнідавський цукровий завод) у класі 2,5 тисячі сантиметрів об’єму двигуна; Руслан Алієв та Галина Денисюк (салон «Мерседес») – 1,6 тисячі сантиметрів кубічних; Кароль Челковський та Наталя Булер (Польща) – до 1,2  тисячі сантиметрів кубічних.
 
Також у святковій програмі були проїзд байкерів на мотоциклах, конкурс водіння серед жінок, надання першої допомоги потерпілим від аварії, демонстрація ретро-автомобілей, найдавніший із яких – аж 1967 року виробництва. А ще протягом дня можна було придбати нове авто з виставки, експонувалася на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus