USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Полицепад»: у поїзді Херсон-Львів під пасажиром знову зламалася полиця

20 Січня 2019 22:17
У пасажирському поїзді сполученням «Хeрсон – Львів» під пасажиром, який намагався зайняти своє верхнє місце, зламалась полиця.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook співзасновник організації «Громадський контроль Укрзалізниці», депутат міської ради Фастова Віктор Гарвона, передає УНІАН.

«У мeнe зламалась полиця. Потяг № 110 Хeрсон – Львів, вагон 14», – написав він.

За словами Гарвони, на нижній полиці їхала глухоніма пасажирка, яка сильно перелякалась, проте, на щастя, травм ніхто не отримав.

«Вирячeні очі, шок. Вона була глухонімою щe до того, як полиця провалилась», – додав депутат.

Також Гарвона зазначив, що у присутності начальника поїзда та електромеханіка було складено акт та пояснення щодо інциденту.


«Намагався вилізти на свою полицю. Однак, коли я сперся рукою на полицю, вона зламалася», – вказав він у документі.

Як з’ясував електромеханік поїзда, зламався ланцюжок кріплення полиці, зокрема, «виявлено свіжий облом різьблення».

Стало відомо, що 8 січня у цьому ж поїзді, але вже в 10 вагоні, також обірвалося кріплення верхньої полиці.

«Повністю відірвався трос, який тримав полицю. Додаткових фіксаторів у полиці немає. Слава Богу соловік в цей момент сидів і встиг швидко зреагувати», – написала пасажирка поїзда Світлана Нездатна на сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 22 грудня 2018 року в поїзді «Київ-Рахів» жінка дістала важкі травми через падіння на неї верхньої полиці з пасажиркою. Тоді заступник директора департаменту пасажирських перевезень «Укрзалізниці» Олександр Красноштан відповів, що полиця начебто була справною, а інцидент міг статись «через необережність пасажира».

Зауважимо, не вперше українці скаржаться на жаливі умови та стан вагонів у потягах «Укразалізниці». Зокрема, журналіст Віталій Кохан, який їхав поїздом «Київ - Костянтинівка» у ніч з 1 на 2 грудня, показав заметені снігом тамбури вагонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скоро буде Показати IP 21 Січня 2019 01:09
Чекайте наступних серій: провалена підлога, падаючий дах, зриваючийся вітром дах разом з верхніми полками та пасажирами, падаючі на голову вікна (шторка це стандарт) тощо. Далі буде... Укрзалізниця гарантує - бонус кожному пасажиру!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus