USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Помер батько волинського чиновника Івана Мирки. ЧАС І МІСЦЕ ПРОЩАННЯ

16 Липня 2016 11:13
Іван Мирка, батько директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирки, був активним учасником відродження Української держави, відомим на Волині спеціалістом шляхобудівельної галузі, свого часу очолював управління ЖКГ Луцька, - повідомляють у Луцькій міській раді.

В неділю 17 липня до 12:30 можна буде попрощатися з ним вдома за адресою 6й Малоомелянівський провулок, 20.

О 13:00 запрошують на Святу Літургію і чин похорону до церкви Різдва Пресвятої Богородиці на вулиці Львівській, 1Б (на кільці Володимирської та Львівської). Далі - проводи тіла до кладовища у Гаразджі.

Мирка Іван Іванович народився в селі Подусів, Львівської області, ріс без батька, якого увязнила та стратила радянська влада, закінчив Львівський автодорожний технікум, вже потім КАДІ (Київ), пройшов шлях від робітника до начальника ШБУ-1, очолював ЄЛУАД (Луцькавтодор), управління ЖКГ м.Луцька, 10-й УПРОДОР (Службу автомобільних доріг), підприємство "Шлях", був депутатом.

Він у 2006 році встановив власним коштом пам’ятний знак Героям Крут у Луцьку.

Тоді це був перший пам’ятник Героям Крут в Україні.

Інформаційне агентство Волинські новини висловлює щире співчуття родині і друзям Івана Івановича. Вічна пам'ять про патріота України, відомого волинянина житиме у наших серцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 16 Липня 2016 19:23
Світла пам"ять хорошій людині!
луцьк Показати IP 16 Липня 2016 20:08
Хай буде земля Вам пухом і хороша пам,ять про Вас.Співчуття рідним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus