USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Понад дві тисячі лучан святкували «День кварталу» з Фондом Ігоря Палиці. Фоторепортаж

17 Жовтня 2017 16:22
Понад дві тисячі мешканців району ЛПЗ долучилися до святкування «Дня кварталу», яке організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» 15 жовтня.

Протягом усього дня на території ЗОШ № 20 тривав концерт, відбувалися показові виступи, майстер-класи, караоке, спортивно-розважальні змагання та дискотека. Усіх гостей масштабного дійства пригощали смачним, ароматним кулішем та іншими смаколиками. Не довелося сумувати і найменшим відвідувачам, вони були в захваті від розваг з аніматорами, танцювального флешмобу та бульбашкового шоу.

Лучани змогли теж вдосталь натанцюватися та наспіватися під запальні музичні виступи хедлайнерів свята – гуртів «Пластилін» і «Давня казка».

Окрім того, на святі кварталу ЛПЗ серед усіх присутніх розігрували цінні подарунки. Ця частина програма була чи не найбільш очікуваною, адже п’ятнадцять щасливчиків отримали від Фонду призи, серед яких найбажаніші – смарт-годинник, смартфон і велосипед.

Під час «Дня кварталу» майже три десятки ініціативних та небайдужих лучан, які докладають усіх зусиль, аби змінювати мікрорайон на краще, відзначили подяками Фонду Ігоря Палиці за ефективну співпрацю.

Найяскравіші миті святкування мешканців мікрорайону ЛПЗ – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus