USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Попри заборону Луцьк заполонили феєрверки. ОНОВЛЕНО

1 Січня 2017 09:59
Новорічна ніч у Луцьку традиційно наповнилася шумами феєрверків та салютів.

Особливо гучне святкування влаштували після опівночі, інформує ВолиньPost.

Зауважимо, в місті заборонили використання піротехнічних виробів без дозволу відповідних служб під час новорічних та різдвяних свят.

До того волонтери та військовослужбовців звернулися з петицією про заборону використання феєрверків.

«Використання феєрверків та інших піротехнічних засобів є ганебним і низьким на фоні смертей захисників та мирних жителів та сприймаються як неповага до подій, які розгортаються на Сході країни"

"Також гучні звуки вибухів є тривожними для учасників АТО та людей, які бачили обстріли з важкої техніки. Давайте хоча б не погіршувати психологічного навантаження, адже цей крок буде таким же дієвим як і реабілітація і також не буде їй суперечити», - йшлося у зверненні.
Більшість лучан у соцмережі різко засудила використання салютів у новорічну ніч.

Зокрема, Руслан Теліпський висловив здивування та подив такою кількістю феєрверків: «Ми що, Путіна завалили, що стільки салюту в Луцьку???»
На що волонтер Сергій Абрам зауважив, що, судячи з кількості салютів, в країні, вочевидь, закінчилася війна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Андрій Показати IP 1 Січня 2017 10:19
що зробиш...така вже в нас українців ментальність, привикаємо що нас обкрадають, дурять,що іде війна ,що сотні дружин і матерів в сльозах!!! Зате в нас новий рік, ...феєрверкі і салют непотрібно забороняти - це оцінка моральності кожної людини,...бидло і виродок рано чи пізно себе проявить зробивши шоу на кістках патротів! Слава Україні ! і ганьба ..."українцям" що приймають участь у вакханалії феєрверків і салютів !!! P.S. хоч побачити супер феєрверк і салют їдь на схід, не будь виродком біля тебе можливо є родина , яка втратила сина чи батька.. !!!!
Лол до Андрій Показати IP 1 Січня 2017 11:22
Вишивата, вийди це на вулицю і вголос скажи.
боголюбы до Андрій Показати IP 1 Січня 2017 13:57
с нашими властями эта вона может идти вечность, почему я у своих детей должен забирать миги радости детства и воспитывать их в полумраке, печали и скорби. В то время когда все празднуют и по телевизору идут концерты показывают сидней и дубаи.
Активіст Показати IP 1 Січня 2017 10:32
Люди поклали прибор на дурні заборони влади. І правильно зробили.
Українець до Активіст Показати IP 1 Січня 2017 11:25
Х.....й з тебе активіст.
Активіст до Українець Показати IP 1 Січня 2017 13:05
Я не тільки активіст, я ще й громадський діяч.
ЖінкаВоїна до Активіст Показати IP 1 Січня 2017 13:20
Я б подивилася чи говорив би хтось про "факзєсістєм" конкретно у даному випадку, якби на Сході під Град бодай раз потрапив! А влада дійсно дурна, бо треба не лише забороняти купляти, а й продавати і такі штрафи гамселити, шоб дійшло зразу.
боголюбы до ЖінкаВоїна Показати IP 1 Січня 2017 14:16
То пусть они запретят и концерты по всем каналам,а то получается что по тв все радуются, гуляют, поздравляют, а ту салют запретили. Унас в стране какие-то плумеры во всем война не война, ато не ато, праздник не праздник. Считайте что это салют победы, как логическое завершение сказаного Педро, по его словам у нас 2016 год год одних успехов.
Луцьк Показати IP 1 Січня 2017 16:05
Самая классная фраза года: беда нашей страны в высокомотивированных низкоквалифицированных людях. Активисты хр*новы, вы реально задолбали. Всем недовольны. Есть салют плохо, нет салюта плохо. Может хватит уже завидовать и учить всех жить? Возьмите и хоть что то своими руками сделайте, клоуны виртуальные. Я салют покупаю за свои деньги и только я имею право ими распоряжаться как я хочу, потому что я их честно заработал и заплатил все налоги. А я хочу праздник. И не надо мне тут про помощь армии рассказывать. Я ей помогаю гораздо больше Вас тем что работаю и плачу налоги и не пишу всякую херню в интернете. С Новым годом!
Знаючий Показати IP 1 Січня 2017 17:58
Активісти - згиньте. Хочу в 2013 рік.
Гради - гади, салюти Показати IP 1 Січня 2017 18:17
Велика кількість салютів засвідчила про те, що лучани тільки на словах за мир і проти війни на сході, Людина,яка ціеї ночі створювала градне бухкання-думала про себе:"Ми ще повоюємо". Але гради - гади, салюти - також. Вони несуть війни схожесть.
Олександр Показати IP 1 Січня 2017 21:58
А хто повинен контролювати за тим щоб постанова виконувалась належним чином? Чи виконує постанову "Про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів"? -Небачу жжодного правопорушника який порушив постанову. Покажіть мені хоча б одного правопорушника:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus