USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Послуги пошти подорожчають

1 Червня 2011 11:34
Тарифи на послуги поштового зв'язку в Україні можуть зрости вже у поточному році.
Про це повідомив голова Національної комісії регулювання зв'язку Петро Яцук, – інформує ТСН.
За його словами, монополіст на ринку поштового зв'язку державне підприємство «Укрпошта» надало НКРЗ конкретні пропозиції з цього питання, і нині економічне управління відомства готує відповідні розрахунки.
Яцук не повідомив, наскільки можуть зрости тарифи, зазначивши, що це залежатиме від низки показників: темпів інфляції, собівартості послуг «Укрпошти» та іншого.
Голова комісії додав, що нинішні низькі тарифи дуже негативно відбиваються на бізнес-процесах «Укрпошти». За даними НКРЗ, підприємство недовиконує фінансовий план на поточний рік.
Затверджений урядом фінплан «Укрпошти» на 2011 рік передбачає отримання валового доходу у розмірі 5,2 мільярда гривень і чистого прибутку у розмірі 34 мільйонів гривень.
Згідно із законом «Про поштовий зв'язок» НКРЗ формує цінову політику і регулює тарифи на послуги поштового зв'язку.
Нагадаємо, що 1 травня НРКЗ підвищила тарифи на телефонний зв'язок. Абонплата за місцеву фіксовану телефонію зросла на 10% для телефонів без погодинної оплати і на 25% – для телефонів з погодинною оплатою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus