USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Постраждалий у стрілянині за участю Пашинського розповів свою версію

2 Січня 2017 10:44
Жертва стрілянини на дорозі під Києвом твердить, що народний депутат Сергій Пашинський застосував вогнепальну зброю не за правилами. В ексклюзивному коментарі журналісту ТСН чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілив у груди і лише завдяки щасливому збігові обставин куля влучила жертві в ногу.

В'ячеслав Хімікус назвався приватним підприємцем, який мешкає неподалік місця інциденту і йшов 31 грудня близько 17:00 години з сусіднього села, куди ходив привітати з прийдешнім новим роком маму. Оскільки трохи випили, то машину він залишив вдома, а на вузькій ділянці дорога натрапив на бус, який заглух. За словами В'ячеслава, водій попросив його допомогти виштовхати бус із проїжджої частини на узбіччя. Він не відмовив, тож із пляшкою "шейку" в одній руці та телефоном, яким розмовляв із дружиною, в іншій – почав разом із водієм штовхати 3-тонну вантажівку.

"Зупиняється "Мерс", опускається вікно: ви, уроди, хоч би лампи включили, що це таке? Кажу: чуєш, іди на **й, якщо є чоловіки – хай вийдуть, поговоримо. І штовхаємо. Стоїть цей з пістолетом: усім стояти, лежати! У мене в руці пляшка була – я його одразу і навернув. Я вже надивився на сході таких гусів… От і все", - розповів В'ячеслав.

Він наполягає, що депутат першим дістав пістолет, коли йому ще ніхто не погрожував і не наближався до нього. Також постраждалий твердить, що Пашинський у повітря для попередження не стріляв, натомість одразу цілив на ураження. "Щастя, що пляшка в руках була – ***в по голові. Стріляв сюди", - розповів постраждалий, показуючи на груди. Доказом Хімікус вважає свої прострілені штани, на яких лишився слід від пороху. "Там на штанях пороховий опік. Відстань була сантиметрів 15. Я вдарив його пляшкою по голові – якби я його не вдарив, куля була б тут", - наполягає постраждалий.

За його словами, дружина чула інцидент через ввімкнений телефонний зв'язок, тому дуже швидко приїхала на місце своєю машиною та пригрозила Пашинському своїм пневматичним пістолетом.

"Дружина чула весь цей цирк по телефону, вона приїхала до поліції, вклала цього Пашинського на коліна там біля мене", - каже В'ячеслав. Тепер він хвилюється за те, що інформацію про інцидент спотворюють і в офіційному повідомленні поліції вже він сам постає як винуватець. Тому хотів би відшукати власника бусу, який був очевидцем подій. "Господаря бусу я вперше бачив. Я не знаю, де він. Скоріш за все, хлопця там почали напрягати та все інше. Тому що прилетіли "титановці", я лежу – нога в інший бік – він на мене ствол наставив!", - розповів Хімікус.

Як уже повідомлялося, за версією Пашинського він застосував зброю лише після того, як зробив попереджувальний постріл вгору, а другий постріл уже після удару пляшкою здійснив у ногу нападнику. Натомість дружина Хімікуса твердить, що депутат напав на її чоловіка першим.

Тим часом, український політик, доктор юридичних наук Андрій Портнов вважає, що Національна поліція має намір фальсифікувати справу про інцидент з народним депутатом від "Народного фронту" Сергієм Пашинським, інформує "Обозреватель".

"За сукупністю ознак і публічних тез правоохоронців вже видно, що Національна поліція стала фальсифікувати справу депутата від" Народного фронту "Пашинського і вигороджувати його від відповідальності за збройний напад на перехожих", - написав він

Нагадаємо, увечері 31 грудня голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством. Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus