USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Пашинський стріляв зі зброї, яку подарував Аваков, – ЗМІ

10 Січня 2017 22:36
Народний депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський стріляв у В'ячеслава Хімікуса зі зброї, яку йому подарував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, - повідомляє Українська правда з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Згідно з інформацією співрозмовників, Пашинський стріляв у чоловіка з пістолета Glock 19 калібром 9 мм.

Цим пістолетом, за даними УП, Пашинського нагородив глава МВС Арсен Аваков своїм указом від 28 березня 2014 року. Тоді Пашинський був в.о. глави Адміністрації президента.

Нагадаємо, ввечері 31 грудня голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством. Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі.

Жертва стрілянини на дорозі під Києвом В’ячеслав Хімікус твердить, що народний депутат застосував вогнепальну зброю не за правилами. Чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілив у груди і лише завдяки щасливому збігові обставин куля влучила жертві в ногу.

За участю народного депутата від "Народного фронту" порушено кримінальну справу. Випадок з Пашинським розслідуватиме Київська облпрокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
віра Показати IP 11 Січня 2017 07:15
А чому безнаказано мають лазити п'яні виродки, іздити ім подібні. Люди мають мати зброю/ не тільки депутати/, щоб можнв було себе захистити!!! Пашинський не стріляв у мирного громадянина, який йшов, чи іхав , а в п'яного неадекватного хама./підтримки у мене гр. Пашинський геть ее заслуговує, тільки констатую факти!!!!/
ВВ до віра Показати IP 11 Січня 2017 08:54
Якщо стріляти в кожного п'яного хама, то в Україні різко зменшиться населення. Думайте, що пишите, а якщо почнете хамити, то Вас хтось підстрелить ще (по Вашій логіці -це адеквадна дія).
Анонім до ВВ Показати IP 11 Січня 2017 09:33
Він і хамив і ліз битися!
Анонім до віра Показати IP 11 Січня 2017 18:37
правильно зробив!
АТО Показати IP 11 Січня 2017 11:45
Віра ВВ та Анонім Ви вже в когось стріляли? Ні то позакривайте хліб*різки
Коза Показати IP 11 Січня 2017 14:28
А Пашинський що працює в поліції? Чого він має робити попереджувальний постріл? Цілив в груди, а потрапив у ногу? Хотів би вбити, то добив би.
аноным Показати IP 12 Січня 2017 09:46
якщо дозволять всім мати зброю то прид*рків у нас вистачає. можна буде получити кулю просто так.на вулиці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus