USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повідомлення про побиття Д’яченка фіктивне, – поліція

28 Липня 2017 16:53
Поліція закрила провадження щодо нападу на очільника «Нацкорпусу» Волині.

Луцький відділ поліції закрив кримінальне провадження стосовно нападу на керівника волинського осередку «Національного корпусу», азовця Андрія Д’яченка. Як інформують у поліції, повідомлення про цей злочин - фіктивне, оскільки ані свідків, ані будь-яких очевидців офіційне слідство не встановило. Окрім цього, сумнів викликала і поведінка Д’яченка після злочину.

Про це розповів заступник начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції у Волинській області Максим Новицький, інформує «Четверта влада».

Нагадаємо, лідер волинських азовців Андрій Д’яченко стверджує, що буцімто на нього напали біля його під’їзду 22 червня близько 12 години.

Слідчі Луцького відділу поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

8 липня, як повідомив Максим Новицький, провадження в поліції закрили за відсутністю складу кримінального правопорушення.

– На даний час, особи, які скоїли кримінальне правопорушення не встановлені, ,і наскільки мені надана інформація, то 8 липня дане кримінальне провадження закрито за відсутністю складу кримінального правопорушення, – зазначив Максим Новицький. – При закритті кримінального правопорушення слідчим було мотивовано постанову і однією із підстав мотивації є те, що повідомлення про цей злочин носить фіктивний характер. Тобто що цієї події не було.

– Проведеним розслідуванням не встановлено ні свідків даного правопорушення, ні очевидців, ні хоча би осіб, які опосередковано могли б підтвердити пояснення потерпілого. Тим більше, поведінка після злочину також викликає сумнів, тому що особа відразу не повідомила в поліцію, а були викликані друзі, знайомі, а потім було прийнято рішення про те, що тут начебто стався злочин. Таким чином провадження закрито, – каже Максим Новицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
? Показати IP 28 Липня 2017 17:01
Пьяний по паркану мордою проїхався?
Антон Показати IP 28 Липня 2017 17:39
Виходить, як і тій брежнєвській пісні: "То, что было не со мной, помню...".
Анонім Показати IP 28 Липня 2017 23:05
А чому тоді не відкрили кримінальне провадження за завідомо неправдиве повідомлення про злочин?. Бардак.
квітка Показати IP 1 Серпня 2017 15:12
ВАША РЕКЛАМА - ЗАДОВБАЛА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus