USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Повідомили, за що посадовець Ківерцівської РДА отримував хабарі від підприємця

15 Лютого 2019 19:04
Головний спеціаліст відділу соціального захисту населення однієї із районних державних адміністрацій Волинської області отримував неправомірну вигоду від підприємця за невжиття заходів до виявлення неоформлених працівників комісією РДА. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Затримали посадовця РДА під час одержання чергового траншу неправомірної вигоди в сумі 5000 грн. Попередньо посадовець отримав від підприємця ще двічі по тисячі гривень за попередження про виїзд комісії на перевірку.

Як стало відомо, на хабарі спіймали посадовця Ківерцівської РДА Олександра П.

Вирішується питання щодо повідомлення службовцю РДА про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а також щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
SRAKONIS Показати IP 15 Лютого 2019 22:23
Браво операм!!!!!!!!!!!!!!!!! що викорчували те ЧМО кончене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тільки рило його показуйте!!!!! Щоб всі знали що воно ПІД"РАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!
Олег до SRAKONIS Показати IP 16 Лютого 2019 23:05
Цей дядько ніц не вирішує,який смисл йому хабар давати?
Лучанка до Олег Показати IP 18 Лютого 2019 10:37
....як який смисл.....а ордєна?.....спочатку треба знайти таких інтелектуалів як пан srakonis ...які будуть всіляко провокувати неугодних держслужбовців....а потім влаштувати маски-шоу.....от і вся петрушка
Лучанка Показати IP 18 Лютого 2019 10:28
... отакої ... чергова підстава для отримання пагонів....та схаменіться вже!!! ....жодного реального корупціонера не затримано, лише влаштовують цирк,щоб виконати собі план... ...благо адекватні люди розуміють всю сфабрикованість таких "викриттів"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus