USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівників культури нагородили преміями і путівками у Буковель.ФОТО

17 Травня 2013 14:46
Кращих працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначили у Луцьку з нагоди професійного свята Луцький міський голова Микола Романюк, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці — Новий Луцьк» Ірина Констанкевич та начальник управління культури ЛМР Тетяна Гнатів.

Винуватці урочистостей отримали від міської влади дипломи, грамоти і грошові відзнаки та премії благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці — Новий Луцьк».

Про це стало відомо під час урочистостей із нагоди професійного свята працівників культури у Луцькій міській раді 17 травня.

Міський голова подякував волинським митцям за їх творчість, наснагу, за недоспані ночі, які вони проводять у підготовці до концертів та виставок.

«Я без перебільшення можу сказати, що у цій залі - гордість нашого міста і гордість Волині. Мені важко оцінити вашу працю, але найголовніша оцінка – це оцінка вашої творчості, яку дають вам люди. Люди вас шанують та поважають, і я б хотів, щоби Бог зі сторицею вам повертав те, що ви вкладаєте у пісню та діток», - наголосив мер.

Не залишили без уваги митців обласного центру і благодійники. Так, Ірина Констанкевич передала працівникам культури вітання від Ігоря Палиці та побажання плідної творчої праці. Також вона додала: «Ми не бачимо вашої щоденної праці, а бачимо лише ваші результати. Ми хочемо подякувати вам за вашу роботу, бо очевидно, що наше суспільство зараз демонструє певну нівеляцію певних морально-етичних норм. І дуже важливо, що ви і є тими людьми, які забезпечують імунітет нашій нації. Дякуємо, що виховуєте наших дітей справжніми українцями та поціновувачами мудрого, доброго і красивого».

Представниця благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці — Новий Луцьк» вручила грошові винагороди за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток культури директору комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система» Людмилі Голод, співачці Галині Конах, провідному методисту обласного навчально-методичного центру культури Петру Клекоцюку, заслуженому артисту України Михайлу Лазуці, директору комунального закладу «Луцька музична школа №2» Ігорю Павлику, композитору Мирославу Стефанишину та майстру народної творчості Юрію Савці.

У рамках програми «Здоров’я лучан – запорука майбутнього», за словами заступника голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці — Новий Луцьк» Ірини Констанкевич, 20 працівників культури отримають можливість оздоровитись у Буковелі.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus