USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Даішники у Луцьку не затримали порушника, бо не було бензину

17 Березня 2014 15:14
Через брак пального працівники ДАІ не змогли затримати нетверезого водія, - повідомляють автомайданівці.

Про це йшлося під час незапланованого візиту активістів «Правого сектору», Автомайдану та Самооборони Майдану до виконувача обов’язків начальника Управління МВС України у Волинській області Михайла Руденка.

Ідея завітати у кабінет головного міліціонера Волині виникла у активістів спонтанно після відвідин Управління Державної міграційної служби України у Волинській області 17 березня. Незважаючи на те, що на 14.00 сьогодні була запланована прес-конференція Михайла Руденка, активісти вирішили негайно поставити йому усі найнагальніші питання, без попередження зайшовши у кабінет.

Зі слів лідера «Правого сектору» Волині Павла Данильчука, вже впродовж декількох днів не вистачає фінансування для виїзду автівок ДАІ.

Як зазначив представник Автомайдану Ігор Оборонов, сьогодні працівники ДАІ відмовилися виїздити для того, щоб затримати нетверезого водія на проспекті Соборності, пояснюючи це тим, що у них немає пального. З його слів, вчора працівники ДАІ повідомили, що не виїжджатимуть на патрулювання, тому що відсутній бензин. Згодом з’ясувалося, що все ж таки дві автівки виїхало – одна з автомайданівцями, а інша, без представників громадськості, на думку Ігоря Оборонова - «брати хабарі». Він запитав виконувача обов’язків очільника обласної міліції щодо того, якою буде ситуація з фінансуванням надалі.


У відповідь Михайло Руденко запевнив, що про будь-які проблеми, які виникають під час координації дій правоохоронців з представниками громадських структур, йому можна повідомляти цілодобово, оскільки його телефон постійно ввімкнений.

З його слів, як йому доповідають, розвод нарядів відбувається без збоїв. Якщо наряд не може вирушити на місце події, це коригують в екстреному порядку. Він повідомив, що цієї ночі у місті було два міських наряди ДАІ та два наряди відділу супроводу Управління ДАІ. Він особисто з’ясовував дислокацію ДАІшників у місті. У випадку відсутності працівників ДАІ він закликав повідомляти йому про те, що на тій чи іншій лінії наряд не працює. Може трапитися, що наряд від’їхав, наприклад, на оформлення ДТП, та не потрапляє у поле зору людей.



Ігор Оборонов зазначив, що на чергову машину виділяють лише 4 літри бензину.

Михайло Руденко відповів, що питання зняте, і відтепер він особисто з’ясовуватиме питання виділення бензину та маршрутизації руху ДАІшників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
лучани Показати IP 17 Березня 2014 15:18
Міліція повністю прогнила.
Анонім Показати IP 17 Березня 2014 15:30
А що слабо майдаунам проспонсорувати міліціїю-вони ж з прапорцями їздять-тьху бридко.
лесь Показати IP 17 Березня 2014 15:30
да коли вже той порядок буде чи хоч я дождусь бо дід вже не дожде а колись воював
112 до лесь Показати IP 17 Березня 2014 17:12
НЕ буде того порядку.ще гірше буде.одна банда пішла ще гірша прийшла
Михайло до 112 Показати IP 17 Березня 2014 18:02
Згіден цілком, нехай ще й цих скинуть ! ! ! БЮТ=ЛАЙНО !
Лучанин Показати IP 17 Березня 2014 15:34
Ну звичайно, якщо без Оборонова, то зразу "брати хабарі"! ДАІ всі гроші віддає автомайдану!!!!!!!!! Може з Обороновим не поділилися, от він і "образився")))))
БЕРЛІН Показати IP 17 Березня 2014 15:36
СМІШНО 2 МАШИНИ ДАЇ НА ВЕСЬ ЛУЦЬК ТРЕБА ЩОБ БУЛО 7 АВТО ДАЇ ТІЛЬКИ В ЛУЦЬКУ І В ОБЛАСТІ ХОТЬ 17НАРЯДІВ
Олена Показати IP 17 Березня 2014 15:39
"незапланований візит", а як же стільки відео-камер з ТБ набралось і Аверс і ВТ і Слово Волині, як всі про незаплановане дізнались?:)
Лучани до Олена Показати IP 17 Березня 2014 16:05
Цирк курсує
Лучанин Показати IP 17 Березня 2014 16:35
Все паливо пішло на автомобілі автомайдану
СЕРГІЙ. Показати IP 17 Березня 2014 19:21
А ПРО ПАТРУЛЬНУ СЛУЖБУ ВИ ЗАБУЛИ.В МЕНЕ БУВ ВИПАДОК КОЛИ МЕНЕ ЗАТРИМАЛИ ЗА ПИВО,І Я ПОЧУВ РОЗМОВУ ДВУХ ПЕПСІВ - ЩО РОЗМОВЛЯЛИ,ЩО ЗНОВУ ПРИЙДЕТЬСЯ ЗАПРАВЛЯТИ ЗА СВОЇ, БО ДАЮТЬ 20 ЛІТРІВ НА ЧОТИРИ ДНІ!
павло Показати IP 17 Березня 2014 19:58
Шо вони розказують, що нема бензину!А По смт. Олика і навколишніх селах два дні підряд їздятьі пиняють водіїв щоб просто перевірити документи!!!!Гроші зшибають по селах бо у луцьку страшно, щоб не зловили на хабарі!!гниди!!!
Микола до павло Показати IP 17 Березня 2014 20:24
А чого ти сюди пишеш п***к, раз там їздять там і брийте, якщо вони не праві то і з роботи полетять...
СПРАВЕДЛИВІСТЬ до Микола Показати IP 17 Березня 2014 22:19
Нех..на не полетять. Скільки писав про порушення Луцького Даїшника Видри і його жирного напарника, як в стіну горохом.....
477 Показати IP 17 Березня 2014 21:43
Правий сектор- це раельно "тугодуми"!!! яке паливо???? В Україні реально нема коштів, все іде на озброєння військовослужбовців!!!Ви хлопці, хоч трошки телебачення дивіться, а то враження, що ви з іншої планети!!! Покажіть, що ви патріоти, а то "товчетесь" в міліції, то дайте пальне, можна ж зекономити на своїх камуфляжах!!! Слабо???
ага Показати IP 17 Березня 2014 23:50
Цікаво, а коли ці данильчушки із своїм піонер-вожатим Даильчуком на Крим поїдуть, чи може їм просто помогти слід, міліцію проспонсорувати на заправку "каталашок", та в один прекрасний день всіх цих придурків -піонерів виловити та вивезти до Криму.
Дебілам з сраного се Показати IP 18 Березня 2014 09:18
А ти прийди в міліцію, і поїздь добу на 8 - 10 літрах бензину, обслуговуючи цілий район!. Пи..ш тут як баба базарна про те, сам не знаєш про що. Прийди і попрацюй, а не язиком ляпай.
ДАІ Показати IP 22 Квітня 2014 19:56
Ця потвора ділай весь бензин з гайовим продали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus