USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські рятувальники за вказівкою «згори» заклеюють чужу рекламу на бордах

17 Квітня 2018 18:21
Працівники Державної служби надзвичайних ситуацій заклеють білборди "потрібними" постерами. Така ситуація постійно повторюється перед святами чи приїздом когось із високопосадовців ОДА у райони у Горохівському, Камінь-Каширському, Любешівському та деяких інших райцентрах, - пише "Під Прицілом".

"Працівники ДСНС у той час, коли повинні пильнувати і бути готовими у будь-який момент виїхати на "НП" чи рятувати людські життя, на службовій машині посеред робочого дня, змушені власноруч заклеювати білборди. Такі вказівки напряму суперечать цілям та завданням самої ДСНС та й здоровому глузду.

Як розповів нам один із "рекламістів", який побоявся називати своє прізвище та ім'я через можливі проблеми на роботі, ця ганебна практика повторюється протягом багатьох років", - йдеться у статті.

Зі слів працівника ДСНС, іноді доводиться клеїти навіть двічі на місяць, якщо хтось має приїхати з Києва з "влади".

"Наше керівництво дуже любило прогнутися перед Гунчиком і його холуями. Що ми тільки не клеїли і це при тому, що там завжди висить чиясь реклама, за яку хтось проплатив гроші і орендує ці білборди. А ми ж люди підневільні і не можемо не послухатися голови райдержадміністрації, бо потім у нас будуть проблеми", – каже чоловік.



За словами працівника ДСНС, з Адміністрації Президента чи навіть від фонду самих Порошенків надсилалася рекламна продукція, яка потім наклеювалася зверху існуючих постерів. Зокрема, мова про систематично зіпсовану соціальну рекламу, яку нахабно і незаконно змушували рятувальників заклеювати голови райдержадміністрацій.

Через такі дії орендарі білбордів несуть збитки, адже клієнти відмовляються сплачувати оренду рекламних площин, необхідно друкувати нові плакати, бо старі заклеєні, а також потрібно замовляти послуги поклейки у професійних бригад, які приїзжають із міста Луцька. Тому така "партизанська" діяльність місцевої влади добряче б'є по кишенях бізнеса і носить відверто паразитичний характер.



Як повідомляє "Під прицілом" 17 квітня вони стали свідками, як три працівники ДСНС у Камені-Каширському у розпал робочого дня, на пожежній машині із кількома драбинами, наклеювали на орендовані Фондом Ігоря Палиці білборди від "Мінстеця", яке очолює кум Порошенка Юрій Стець, присвячені до 80-річчя з Дня народження В'ячеслава Чорновола.


"Схоже, що в цій ситуації має місце використання Валерієм Дунайчуком і Віктором Сусом адмінресурсу у власних політичних цілях. Напередодні, 5 квітня така ж бригада клеїла на цю ж площину привітання олігарха Петра Порошенка з Великоднем. Спостерігаючи за цим театром абсурду, мимоволі задаєш собі кілька питань.

Чи знає головний рятувальник області Володимир Грушовінчук, який позиціонує себе як професіонал, чим його підлеглі займаються у робочий час у районах? Якщо на такий вимушений "підробіток" працівників ДСНС виділяються гроші, то у чиїх кишенях вони осідають?

Невже у Петра Порошенка і його оточення немає коштів, щоб винаймати власні рекламні площини, а саму поклейку віддати професійним бригадам і вести цивілізовано свою передвиборчу кампанію, яка уже де-факто розпочалася? Навіщо такими ницими і безглуздими вчинками зайвий раз демонструвати українцям свою легендарну жадібність.

Цікаво, хто все таки поніс би відповідальність, якщо група "надзвичайників" не прибула б оперативно на місце події через виконання чийогось політичного замовлення – поклейки плакатів на білборди – і в результаті загинули б, не доведи Боже, люди?", - зазначає Віталій Іщук у статті видання "Під прицілом".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 17 Квітня 2018 18:35
тепер я точно знаю, кого вусенчиха називала у"обками
67 Показати IP 17 Квітня 2018 18:58
Постсиндром революції гідності маленького українця здатного публічно обурюватись лише підвищенням ціни на проїзд в маршрутці на 1 гривню.
оптиміст Показати IP 17 Квітня 2018 20:02
У Порошенка ж нема грошей заплатити людям за поклейку, бо він ледве животіє бідолага, грабуючи українців щодня
Василь Показати IP 17 Квітня 2018 22:40
В суд подавати за таке.
раб Показати IP 18 Квітня 2018 11:08
чого ці пожарники раби мовчать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus