USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Працівники суду на Волині, яких викрили на хабарі, вимагали 1500 доларів

22 Квітня 2018 12:34
Прокуратурою Волині викрито службових осіб Любомльського районного суду Волинської області, які вимагали від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 1500 доларів США за ухвалення рішення щодо повернення вилученого майна, інформують у прес-службі прокуратури області.

Наразі в кримінальному провадженні провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання щодо них запобіжного заходу.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що на хабарі спіймали одного із керівників Любомльського районного суду. Зокрема повідомлялося, що один із керівників цього суду разом зі спільниками налагодили злочинну схему, яка полягала у прийнятті потрібних рішень відносно транспортних засобів осіб, яких місцеві митники ловили на контрабанді сигарет до Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Спец Показати IP 23 Квітня 2018 09:09
Від коли це прокуратура почала виявляти бандитів?))) Напишіть які опера його викрили насправді, а прокурорське "процесуальне керівництво" не треба висвітлювати як ВИКРИЛИ, прокурори хіба себе викрити можуть, знов або СБУ або УЗЕ працювало, тут більше нікому(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus