USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Працівники ДАІ перевірять волинські автобуси

23 Травня 2013 11:45
Комплекс профілактичних заходів під назвою «Автобус-2013» проводять з 20 травня по 15 червня у Волинській області.

Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Мета цієї операції – попередження аварійності на пасажирському транспорті, посилення транспортної дисципліни серед цієї категорії водіїв.

Аби дорога до місць відпочинку у літній період була безпечною, співробітники ДАІ звертатимуть особливу увагу на технічний стан пасажирських транспортних засобів, зокрема, перевізників організованих груп дітей до місць відпочинку.

Представники ДАІ ретельно перевірять технічну готовність автобусів, мікроавтобусів та іншого відповідного транспорту до експлуатації у літній період. Увагу приділятимуть справності запасних та аварійних виходів, виявленню фактів незаконного переобладнання автобусів, встановленню непередбачених технічною документацією додаткових місць для сидіння тощо.

Також проведуть контроль за дотриманням водіями режиму праці та відпочинку, проходження ними обов’язкового медичного контролю перед виходом на маршрут.

Нагадаємо, сьогодні у Луцьку задимілась «п’ятнадцятка». Незважаючи на те, що у маршрутці знаходилися пасажири, водій вирішив проїхати декілька кілометрів перед тим, як припинити рух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ugg cyber monday Показати IP 2 Грудня 2013 04:35
thank you for share!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus