USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівники центру «Спорт для всіх» не приходять на роботу?

10 Вересня 2013 11:30
Про те, що заклади міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» часто зачинені у робочий час, стало відомо під час оперативної наради в Луцького міського голови.

Зі слів Миколи Романюка, тренери центру часто бувають відсутні на робочому місці, натомість жодного оголошення, яке повідомляло б, що заклад зачинений, на дверях немає. З його слів, якщо згідно з графіком секція працює з певної години, вона повинна в цей час працювати, а не бути зачиненою на замок.

Директор центру Надія Петрик відповіла, що оголошення часто зривають діти, проте працівники центру зроблять висновки.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук закликав директора центру активніше співпрацювати з міським управлінням освіти та використовувати матеріальну базу шкіл, зокрема п’ять футбольних полів зі штучним покриттям.

«У суботу та неділю спортивні майданчики повинні бути зайняті дітьми. В місті є достатня матеріальна база, яка дає можливість займатися з дітьми, щоб вони не ходили по барах та кафе», - зазначив Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
МАХА Показати IP 10 Вересня 2013 14:58
А НАВІЩО ХОДИТИ НА РОБОТУ КОЛИ ГРОШІ І ТАК ПЛАТЯТЬ
Лілечка до МАХА Показати IP 11 Вересня 2013 16:59
А Ви впевнені, що працівники дійсно не ходять на роботу? Це все робиться з боку влади для того, щоб закрити ці клуби та продати їх для інших цілей
Т.С. Показати IP 10 Вересня 2013 15:53
О, интересно, а где это такая школа находится?
Лілечка до Т.С. Показати IP 11 Вересня 2013 17:00
Яка школа Вас цікавить? Та що на фото? Це, якщо не помиляюсь, майданчик Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus