USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Збував на території всієї України: правоохоронці вилучили у чоловіка наркотиків на 7 млн грн

20 Жовтня 2019 14:05
Поліція затримала організатора злочинного бізнесу, у якого вилучили партію наркотичних засобів і психотропних речовин, які він готував до відправки в різні області України. Наркозлочинці хотіли переправити понад 35 тисяч доз наркотиків. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить приблизно 7 мільйонів гривень.

Про це повідомили у відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

«Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом діяльності інтернет-магазину зі збуту наркотиків, співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Чернівецькій області та Чернівецького відділу поліції встановили міжрегіональний канал постачання наркотиків до різних областей України», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські з’ясували, що організатором вказаного каналу є 26-річний уродженець Запоріжжя, який проживає в Чернівцях.

«В орендованому помешканні чоловік розфасовував наркотичні засоби та психотропні речовини, які збував на території всієї України», – розповіли у поліції.

«Увечері 17 жовтня за сприяння спецпризначенців «КОРД» зловмисника затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушник якраз займався фасуванням чергової партії наркотиків для відправки», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вилучили у затриманого:

– 5 тисяч таблеток «ecstasy»;

– 3 кілограми канабісу, розфасованого у зіп-пакети;

– 500 грамів прекурсора ефедрин;

– 200 грамів психотропної речовини МДМА;

– 150 грамів амфетаміну;

– електронні ваги, пакувальний матеріал, комп’ютерну техніку і банківські карти, які він використовував у своїй злочинній діяльності.
Окрім цього, співробітники поліції вилучили з поштових відділень відправлення, які зловмисник планував надіслати своїм «клієнтам». У посилках поліцейські виявили та вилучили 6,7 кілограмів амфетаміну та 1,7 кілограми канабісу.
Слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
«Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 мільйони гривень. Підсудному загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus