USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронців Волині звинувачують у прикритті «повітряної контрабанди»

2 Квітня 2015 11:40
Регулярна контрабанда повітряним простором неможлива без прикриття державних та правоохоронних органів.

Про це під час засідання 34-ї сесії Волинської обласної ради сьогодні, 2 квітня, повідомила депутат Валентина Блінова.

Нагадаємо, у ніч на 26 березня у селі Промінь впав літак АН-2. Через інцидент загинули пілот та пасажир, а також дуже пошкодився житловий будинок. Подібний випадок трапився 10 жовтня 2010 року біля села Скулин.

«В обох випадках причиною біди стала контрабанда цигарок в сусідню Білорусь. Ніхто не повірить, що регулярна контрабанда можлива то без прикриття державних та правоохоронних органів. Такий повітряний бізнес є реальною загрозою для місцевих волинян. Страшно уявити, що було б, якби літак упав на школу, багатоповерхівку чи дитячий садок», - зазначила обранець громади.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ІДЕАЛЬНІ КОНТРАБАНДИСТИ». ЯК РОЗСЛІДУЄТЬСЯ ПАДІННЯ ЛІТАКА НА ВОЛИНІ

Вона звернулась до начальника УМВС у Волинські області Петра Шпиги та до прокурора Волині Дмитра Чепіжака, аби головні правоохоронці доклали усіх зусиль, щоб згідно із законом розслідувати резонансну справу.

Окрім того, депутат пообіцяла повідомити результат рослідування виборцям через ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дьодік Показати IP 2 Квітня 2015 11:47
100% вона права - це може організовувати той, хто знає, що в Україні відсутня система ППО. Також система ППО відсутня у Мудіщева, що доказали шведські пілоти розкидаючи ведмедиків над Білоруссю. Мєнти і СБУ добре знають де, в кого є літаки і чим вони займаються.
Анонім до Дьодік Показати IP 2 Квітня 2015 19:44
НА ТАКОЙ ВЫСОТЕ СИСТЕМА ПВО НЕ ДЕЙСТВУЕТ(СИЛЬНО НИЗКО)
Льоня Показати IP 2 Квітня 2015 12:30
Підтримую Дьодіка, це добре організована злочинна група, побачимо як спрацює СБУ, Генпрокуратура, особисто Аваков- це буде тест на їхню справжню сутність служби, а не епізодичність у вигляді кістки для народу, щоб показати свою роботу, за яку ми їм платимо- наші податки. Щось вони всі мовчать, як води в рот набрали, а подія неординарна. Громадський, журналістський контроль- бо сектори вже потухли, інакше ці пухлини не виведеш!
GTA до Льоня Показати IP 2 Квітня 2015 14:24
Яке СБУ, то ж їх тема кантрабанда. Де ти бачив, щоб СБУшник прийшов та розкаявся що вохить контрабас чи бере гроші за прикриття контрабасу та віддав гроші в бюджет. Біля СБУ такі авто стоять, що мама моя женщина. Узбагойтеся не буде ніякого розслідування, будуть два поляка (вже мертві і нічого не скажуть), які незаконно хотіли вкрасти літак з цигарками, не знаючи дороги до Польщі впали в с.Промінь. Короче закриють справу, бо підозрюваний вже помер. Да буде правосуддя та істина. УРА
004 Показати IP 2 Квітня 2015 12:42
СБУ , МІЛІЦІЯ, ГОЛОВИ РР, ОР, ОД, РДА.... та багато хто знає. Даже самі пості ЛЮДИ. Через Доманово ВОЗИЛИ І ВОЗЯТЬ СИГАРЕТИ І НЕ ТІЛЬКИ. АЛЕ МИТНИКИ ТА ПОГРАНЦИ НА ЦЬОМУ ЖИВУТЬ. СТРОЯТЬ ХАТИ СВОЇМ РІДНИМ (дітям ,онукам) ЇЗДЯТЬ ВІДПОЧИВАТИ. (ХТО КУДИ, ТУРЦІЮ, АФРИКУ, ІНДІЮ,......). А депутати просто знущаються з простого НАРОДУ. Взяти наприклад ВАЛЮТЧИКІВ. ЧОМУ ЇХ НІХТО НЕ ПРИСТРУНИТЬ .ТОМУ ЩО НЕ ВИГІДНО ВЛАДІ. Я ПРОСТИЙ РОБІТНИК НАВІІВБИ ЛАД з ВАЛЮТЧИКАМИ В СВОМУ РАЙОНІ....! І багато чого зробивби якби не вимагали ЧИНОВИКИ ("ДЕПУТАТИ",,І РІЗНІ СЛУЖБИ ДЕРЖАВНІ такі як "МЕНТИ", "СБУ", "ПРОКУРОРИ", "СУД","СУДОВІ ВИКОНАВЦІ" і так далі.. МОЖНА РАХУВАТИ і НЕ ПЕРАРАХУЄШ ЇХ ВСІХ.....! (АЛЕ ДЕ ТАМ НАМ ПРОСТИМ СМЕРТНИМ ) БУЛИ БАТЬКИ ДЕПУТАТИ ТЕПЕР СИНИ ТА ОНУКИ-ВИДНО ДОБРЕ БУТИ ДЕПУТАТОМ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus