USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Премією «Людина року-2015» відзначать героїв АТО

19 Серпня 2015 17:56
Цьогорічна премія «Людина року» матиме патріотичне спрямування, - повідомляють організатори заходу.

Урочиста церемонія вручення премії «Люди Року» відбудеться 28 вересня на сцені Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Шевченка

Нагадаємо, щороку у Луцьку відбувається конкурс на нагородження премією «Людина року», що заплановано в рамках загальнонаціональної програми «Люди ХХІ століття».

Зі слів організаторів заходу, тема цьогорічного конкурсу – «Бути українцем».

Головна мета – підвищити патріотичний дух; нагородити професіоналів; розповісти неймовірні історії відважних людей; відзначити героїв АТО.

Також, відвідавши подію, можна буде приєднаєтеся до доброї справи. Адже у рамках заходу відбудеться благодійна акція «Бог у серцях».

Всі виручені кошти від благодійної акції скерують на лікування солдатам. Акція відбудеться під гаслом «Розуміємо, співчуваємо, допомагаємо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 19 Серпня 2015 19:47
А навіщо? Продовжуйте по-старому: Кіндер, Сапожніков, Гаврилюк, Саганюк, Романюк... Гунчик іще не має? Вітра треба. Самі себе хай і нагороджують. На місці героїв АТО я цієї клятої нагороди, через яку комуняки хочуть примазатися до захисту України, не брав би. Хлопці! Ви ж нічого не вкрали? То навіщо вам та фігура?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus