USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Претензії до виробника українських цукерок поглибилися

1 Серпня 2013 10:34
Додаткові дослідження підтвердили впевненість у небезпеці продукції української компанії «Рошен».
Про це заявив керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко, передає «Економічна правда».

«Ми продовжили роботу з дослідження кондитерських виробів виробництва фірми «Рошен». На жаль, у результаті додаткових досліджень зразків ситуація не змінилася, навіть посилилися побоювання, які були нами висловлені. На підставі цих побоювань прийняли рішення про заборону ввезення на територію Росії», - сказав він.
Онищенко заявив, що зараз заборонено ввезення до Росії продукції чотирьох кондитерських фабрик компанії «Рошен» - київської, вінницької, маріупольської і кременчуцької.
«Ми підсилюємо контроль за борошняними кондитерськими виробами цього підприємства. Доручили дослідити можливість ввезення на територію Росії продукції литовської та угорської фабрик цієї фірми», - сказав глава Росспоживнагляду.
Нагадаємо, Росспоживнагляд ввів заборону на поставки в Росію продукції компанії «Рошен» - одного з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні
ЧИТАТИ ЩЕ: УКРАЇНСЬКІ ЦУКЕРКИ ЗАБОРОНИЛИ В РОСІЇ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
патріот Показати IP 1 Серпня 2013 10:59
А російські, значить, цукерки всі безпечні і без домішок? Не смішіть.
Къырым Показати IP 1 Серпня 2013 11:39
Каждый защищает свой рынок.
ррррр Показати IP 1 Серпня 2013 11:53
цукерки та інша харчова продукція не може вироблятись на фабриках-гігантах для того щоб харчі вироблялись з натуральних продуктів!!!
Амєлія Показати IP 1 Серпня 2013 15:43
Чомусь в один день не сподобалися росіянам і цукерки ,і труби ,і вироби з борошна.Все це імперські замашки Кремля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus