USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку відкрився унікальний клуб для мам

2 Серпня 2014 08:00
Унікальний "Клуб Мам", де волинські матусі можуть поділитися досвідом, здобути нові навички та гарно провести час, відкрили у Луцьку. Про це повідомляють організатори у соціальній мережі.

З їх слів, новина про заснування такої організації досить швидко поширилася містом. Вже є жінки, які ходять до Клубу регулярно. Його відвідують цілими родинами. приймаючи активну участь у тренінгах та групових коучингах. Сюди запрошують вузькопрофільних спеціалістів з різних сфер, лікарів, психологів, артерапевтів, візажистів, стоматологів та алерологів.

Такий проект два місяці тому втілили в життя дві волинські матусі. Щоправда, одна з них ось уже три роки проживає у сусідній Польщі.

"Коли я зі своєю родиною переїхала жити до Вроцлава (Польща), відчула потребу жіночого спілкування. Чоловік був цілими днями на роботі. Польською мовою я ще не володіла та й знайомих у місті теж не було. А коли моя донечка пішла у садочок, хотілося вовком вити" - сміється, автор проекту, психолог, коуч, тренер персонального розвитку, щаслива мама та дружина Олена Здоровій.

І продовжує: "Задум створити місце для мам, де можна обмінюватися досвідом, корисно та цікаво проводити час разом з дітками, з'явився у мене під час навчання у Школі Коучів та Тренерів персонального розвитку. Але я навіть не сподівалася, що написаний мною проект затвердять. І більше того, комісія інтеграції Євросоюзу погодиться перші місяці навіть повністю нас фінансувати".

Координатор клубу, психолог, тренер раннього розвитку дітей та мама трьох чудових малюків, Поліна Демиденко так згадує заснування Клубу: " Коли Олена по скайпу розповідала про свій польський "Клуб Мам", у мене завжди горіли очі. Одного разу, я жартома запропонувала подрузі відкрити таке і в Луцьку! Буквально через місяць святкували відкриття. Зробили все своїми силами! Дякуючи Тетяні та Ользі Сопіним - ми маємо чудову та простору залу в центрі міста для наших зустрічей".

Зі слів організаторів, в такому клубі можна і нового дізнатися, і своїм поділитися. Адже кожна мама має свої секрети, техніки, навички та уміння і при бажанні демонструє їх.

Записи до Клубу здійснюються за телефонами координатора, пані Поліни Демиденко - 099-4333-135.

Довідка : Коуч походить від англійського слова «coach» – тренувати, направляти, вчити. Це людина, яка допомагає своєму клієнтові максимально розкрити потенціал, реалізувати амбіції, стати успішнишим, багатим, сприяє розвитку його якостей і здібностей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зоряна Показати IP 2 Серпня 2014 08:22
Цікаво... Шкода що це незявилось років 3-5тому... А то я вже на роботу виходжу з декрету....
аяяй Показати IP 2 Серпня 2014 12:39
гарний бізнес
Люда терпіль Показати IP 7 Жовтня 2014 22:46
перезвони
Віктор Показати IP 24 Грудня 2014 16:24
а ви перевіряли дипломи у Олени Здоровій???вона взагалі не має прихологічної освіти а лише курси і то ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus