USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про львівське сміття на Волині і протести у Брищі – в ефірі «Протилежного погляду»

3 Листопада 2016 18:32
Чи вивозять львівське сміття на Волинь, чому селяни перекрили у Луцьку доступ на сміттєвий полігон у Брищі та що насправді будується на місці сміттєзвалища поблизу Луцька – про це говоритимуть під час прямого ефіру ток-шоу Протилежний Погляд LIVE.

До розмови запросили депутата Луцької міської ради, керівника фракції УКРОП Ігоря Поліщука та секретаря Луцької міськради Юлію Вусенко.

Дискусія у студії розвиватиметься щодо проблеми вивозу львівського на луцьке сміттєзвалище, власне вивозу луцького сміття у Брище, будівництва сміттєспалювальної печі поблизу обласного центру, а також щодо рішення Луцької міської ради «Про заборону приймання та захоронення твердих побутових відходів, що завозяться з інших областей».

Під час прямого ефіру відбуватиметься телефонне голосування. Глядачі програми матимуть можливість віддати свій голос, підтримавши позицію одного із запрошених гостей.

Програму можна буде подивитися у п'ятницю, 4 листопада, о 19:45 на телеканалі «Нова Волинь».
Нагадаємо, мешканці сіл Брище, Рокині Рокинівської селищної ради та Сирники Княгининівської селищної ради виступили проти будівництва біля їхніх осель сміттєспалювальної печі.

Окрім того, селяни вимагають навести лад на міському сміттєзвалищі, що розташоване у селі Брище та законсервувати старий полігон. На знак протесту селяни перекрили під’їзди до полігону і сміття з Луцька поки що возять до Ківерцівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus