USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни про свято 8 березня й подарунки. ВІДЕООПИТУВАННЯ

8 Березня 2014 09:00
Чимало дискусій виникає у суспільстві щодо свята 8 березня. Більшість волинян розповіли, що до цієї події ставляться без особливого захоплення, хоча, - дарувати й отримувати подарунки завжди приємно.
Щодо подарунків, то усі жінки в один голос кажуть, що завжди отримують квіти, хочуть таку увагу й цього дня. Чоловіки ж розповідають, що квітка - головний подарунок на 8 березня.
Свято 8 березня, або ж Міжнародний жіночий день започатковане як пролетарське феміністське свято жінок-робітниць. Вперше відзначалося 1909 року в США з ініціативи Соціалістичної партії Америки. Протягом ХХ століття його святкували в СРСР та країнах соцтабору як державне дійство. 1977 року, за радянської ініціативи, цей день отримав статус Міжнародного дня за рішенням Організації Об'єднаних Націй. Повна назва: Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир.

Представники православної церкви і деяких інших релігійних спільнот світу не визнають свято 8 березня з огляду на його політичне походження і засуджують його святкування, бо воно припадає на Великий піст.

Окремі громадські активісти закликають урочисто відзначати День матері, а не День жінки, мовляв, 8 березня - радянське свято.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
оксана Показати IP 8 Березня 2014 09:39
мені чоловік подарував золоту обручку ура скоро весілля
лучани до оксана Показати IP 8 Березня 2014 09:41
Не радій так, бо на Волині 50% розлучень.
лучани Показати IP 8 Березня 2014 09:41
Один день квіти дарують, а решта днів у році, за волосся тягають,матюкають та б'ють у морду.
віка Показати IP 8 Березня 2014 10:01
да один день не треба виділяти треба завжди бути бажаною коханою але чоловіків таких уважних малоооооо
От мужчин Показати IP 8 Березня 2014 10:21
Девчата всех ВАС с праздничком. Пусть боль и обиды отступят. Будьте любимыми, желанными, счастливыми. Мы без ВАС никуда. ВЫ смысл нашей жизни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus