USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Про енергетичний розвиток Луцька говоритимуть у Мінську

25 Червня 2013 11:20
Про масштабні інвестиційні проекти говорять під час заходу «Угода мерів» у Мінську, в якому взяв участь представник Луцька.

Про це повідомили в управлінні економіки Луцької міської ради.

25-26 червня 2013 року в Мінську (Республіка Білорусь) відбувається Спільний Семінар проектів «Угода мерів - Схід» (проект Європейської комісії «Підтримка муніципалітетів Східного партнерства та Центральної Азії в Угоді мерів») та «TACC» (Територіальний підхід до кліматичних змін).

Цей захід є Першим загальнонаціональним семінаром Угоди мерів в Білорусі. Його мета - ознайомити представників різних міст з «Угодою Мерів», її цілями і завданнями, досягненнями.

Учасники ознайомляться з способами розробки масштабних інвестиційних проектів, залучення зовнішніх інвестицій, зменшенням викидів в атмосферу планети за рахунок системного скорочення споживання енергоресурсів і нарощування обсягів використання відновлюваних джерел енергії.

Луцьку міську раду на цьому заході представляє начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв. Він виступить з оглядовою доповіддю про практичний досвід розробки та впровадження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку Луцька до 2020 року, який розробили і затвердили у 2012 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus