USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Про журналістську правду й істину говорить митрополит. ФОТО. ВІДЕО

6 Червня 2013 18:00
З нагоди Дня журналіста митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив заупокійну літію та подячний молебень у кафедральному соборі Святої Трійці обласного центру. Разом із соборним духовенством владика молився за спочилих волинських журналістів та за здоров’я живих представників цього фаху, які працюють на телебаченні, радіо, в редакціях газет, журналів, сайтів. Богослужіння організувала прес-служба єпархії.

У проповіді архіпастир наголосив на важливості місії «служителів слова»: «Кликати людей до правди, до життя, кликати людей від гріха до праведності, кликати людей бути щасливими в цьому житті і підніматися все вище й вище до духовних висот». Зупинився і на непростому завданні цієї професії – проголошувати людям правду. Бо «правда й істина – сам Бог, і коли ми її говоримо – ми вже є дітьми Божими і вже є з Богом».

На завершення учасників молитви щедро окропили освяченою водою. Кожен одержав у подарунок збірку духовно-патріотичної поезії «Молитва вигнанця».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
В Показати IP 6 Червня 2013 18:38
вiд посту спух...
Санко Показати IP 7 Червня 2013 01:44
Телефоную сьогодні на ВТ, а мені в трубку - "Всі пішли молитися!" -Точно ВСІ? -Так, всі ЖУРНАЛІСТИ. А технічна служба мусить працювати. Вони не журналісти. Їм нічого замолювати... Майже анекдот))))
Коля Показати IP 7 Червня 2013 12:20
А де Шиба? Чого не видно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus