USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Як продати житло у Луцьку за 30 днів*

29 Лютого 2016 09:00
Є потреба та можливість поліпшити житлові умови, переселитися в інше місто або продати спадщину – у кожному випадку виникає необхідність свої квадратні метри обміняти на грошові знаки, або навпаки. При цьому стається очевидне: кожна сторона такого дійства хоче отримати максимально вигідні умови. Продавець – продати належну йому нерухомість якнайдорожче, а часто – і якнайшвидше; покупець – купити за свої кревні найкраще з доступного. І ті, і ті зазвичай мають намір зекономити – час, сили, гроші.

Практика показує, якщо на якусь частину грошей від продажу нерухомості претендує посередник, власник має залучити його на свій бік. Заради успішного продажу нерухомості – швидкого, вигідного, юридично бездоганного – спочатку, кажуть експерти, треба усвідомити деякі важливі речі.



Ріелтор – не просто посередник при купівлі-продажу. Ріелтор – фахівець у галузі нерухомості. Вони, звичайно, бувають різні. І якщо, скажімо, у США недобросовісний ріелтор назавжди буде позбавлений ліцензії, внесений у “чорні списки” й відлучений від усіх баз даних нерухомості, то в пострадянському просторі поки що про таке можна лише мріяти. Та насправді, вберегтися від посередників на ринку житла, чиєю головною метою є отримання максимального зиску замість надання клієнтові якісних послуг, не так уже й складно. Варто доручити продаж своєї нерухомості перевіреній компанії. Інвестиційна компанія “Атланта” у Луцьку зарекомендувала себе, кажуть задоволені її послугами волиняни, саме такою.

Відділ нерухомості цієї компанії не є ріелторською конторою у звичному сенсі, – тут працюють з клієнтами лише на умовах ексклюзивних договорів – іншими словами, усі турботи із продажем нерухомості, узгоджуючи із клієнтом основні акценти, фірма бере на себе.



Так, фахівець компанії максимально точно оцінить ринкову вартість, врахувавши масу невідомих власнику нюансів. Він прийматиме за клієнта усі телефонні дзвінки від агентств нерухомості, які прагнутимуть виторгувати максимальну знижку, діючи в інтересах потенційного покупця.

Працівник компанії організовуватиме покази об’єкта нерухомості у зручний для клієнта час, або проводитиме їх без його участі, якщо, скажімо, той не проживає у квартирі, яку продає. Він показуватиме квартиру тільки реальним покупцям, які шукають саме таке житло (площа, поверх, район), а не просто знічев’я оглядають усе підряд з метою “подивитися”, і найголовніше, сконцентрує попит і визначить максимальну ціну на пропоноване житло.



Як продати квартиру, будинок у Луцьку за максимальною ціною за короткий період часу

Завдяки технології продажу замість 20-30 дзвінків, які б клієнт отримав, продаючи своє житло самотужки, працівник компанії прийме 300-400. Замість 3-5 оглядів, які б власник провів сам, професіонал приведе 20-30 потенційних покупців на квартиру і отримає найоптимальнішу пропозицію, яка, можливо, буде і більшою від тої ціни, яку очікував клієнт. В компанії, працює, окрім ріелторського відділу який оцінить ринкову вартість об’єкта, ще й юридичний відділ – що, допоможе з оформленням документів. Працівники компанії, оскільки є ексклюзивним представником власника, наполягатимуть на продажу саме за вигідною для продавця ціною, оскільки “грають” на його стороні.

Контакти компанії “Атланта”: Луцьк, проспект Грушевського, 30.

Тел/Факс: (0332) 77-63-31

e-mail: [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
опа Показати IP 28 Лютого 2016 09:08
Ото новина!!! Проплачена реклама.
знаючий Показати IP 28 Лютого 2016 10:19
насправді це вони тільки так думають , що вони себе зарекомендували з кращої сторони, а насправді все навпаки
аноним до знаючий Показати IP 28 Лютого 2016 12:40
а что НАОБОРОТ? подскажите,т.к.я собралась тоже к ним обратиться
знаючий до аноним Показати IP 28 Лютого 2016 12:59
А хр*н його знає
АС до аноним Показати IP 29 Лютого 2016 09:11
Все питання в ціні зробіть солодку ціну і за 2 хв в інтернеті продасте,а купити і дурак зможе
Оксана Показати IP 29 Лютого 2016 09:22
Найкращі агенства у Луцьку це Фортеця та Імперія нерухомості
ага до Оксана Показати IP 29 Лютого 2016 12:19
особливо Фортеця.. репутація в них ще та..... головне "порядні"
Звертався в Атланту Показати IP 29 Лютого 2016 09:28
Приходилося працювати з Атлантою Нерухомість продавав квартиру продали за два тижні ще й підняли ціну на 800 Дол США від моєї стартової. Порядні що саме головне.
Лучанин Показати IP 29 Лютого 2016 10:31
Підкажіть як вас можна знайти
До АС до аноним Показати IP 29 Лютого 2016 10:39
В тому і весь "соус" для чого продавати за "солодку ціну" як що можна продати за ринкову а можливо і вище ринка, як що це зроблять професіонали а не люди які за 2 хв продадуть першому зустрічному за найменшу ціну, Навіщо взагалі до таких звертатися ???
До АС до Аноніма Показати IP 29 Лютого 2016 10:51
Для чого робити "солодку ціну" як що можна продати по ринковій а можливо і ще підняти ціну, але це вміють робити професіонали, а якщо за 2 хв і за будь яку ціну то це " горе працівники" до яких не дай Бог попасти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus