USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Продовжили роботу кав’ярні у центрі Луцька

20 Квітня 2016 15:06
Відтепер кав’ярня «Coffee room», що знаходиться по проспекту Волі, 2 у Луцьку працюватиме до 24 години.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 20 квітня.

Так, у зв’язку зі зверненням підприємця Вячеслава Суха щодо встановлення режиму роботи до 24:00 години кав’ярні «Coffee room» по проспекту Волі, 2, виконавчий комітет міської ради постановив дозволити закладу громадського харчування роботу до півночі, натомість, заборонивши продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, столових вин на винос з 22:00 години.

Окрім цього, у період з 1 січня 2017 року режим роботи кафе «Подвір’я», що знаходиться на вулиці Задворецькій, 4 працюватиме і до 23 години із забороною продажу на винос алкоголю із з 22:00 години.

Зауважимо, під час засідання виконкому що Луцький міський голова Микола Романюк обмовився про те, що робота кав’ярні «Coffee room» не зовсім влаштовує окремих представників духовенства Луцького Свято-Троєцького кафедрального собору, однак, чим саме - не уточнював.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пішохід Показати IP 21 Квітня 2016 01:36
Нехай духовенство гучномовці позабирає з вулиці,які там горлопанять! Люди є різної віри! Хто захоче послухати- зайде в собор!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus