USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Проект Положинського «Був'Є» видав дебютний альбом

5 Січня 2016 15:25
Музичний гурт з Луцька, проект Сашка Положинського, лідера відомого українського гурту Тартак, "Був'Є" видав перший альбом. Про це музикант повідомив на своїй сторінці в мережі.

"Я не можу бути впевненим, що це перший український альбом цього року. Можливо, вже хтось десь оприлюднив один або й кілька нових альбомів за ці 5 днів, але я про них поки не чув, і, знаючи любов українців до цих довготривалих зимових святкувань, підозрюю, що навряд чи хтось це вже зробив. Тому для себе я вважаю наш альбом - першим українським альбомом 2016-го. І навіть якщо колись з'ясується, що вцьому своєму переконанні я помилився, цей альбом все одно залишиться першим - першим альбомом "Був'є". Вітаю нас і тих, хто на нього чекав! Впевнений, що в цьому році на нас усіх чекає ще багато нових прекрасних альбомів від українських музик, але поки давайте слухати ці дванадцять пісень і, сподіваюсь, отримувати задоволення!", - йдеться у повідомленні.

Зі слів Положинського, у альбомі 12 пісень. Всі пісні - його авторства, але кожного з учасників "Був'є" можна вважати співатором. Більшою мірою - Roman Soroka, який "одягає" мої наспіви у пристойну музичну форму і робить основне аранжування. Однак і кожен з музикантів, зі слів Сашка - Вадим Захарченко, Vyacheslav Korotkiy та Валентин Миронюк - вносить багато власного бачення, відчуття, вміння. "Загальна тривалість альбому - класична - 45 хвилин..., - йдеться в дописі музиканта.

Послухати альбом можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus