USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Проект постанови про вибори луцького мера зареєстрований у Раді

9 Червня 2017 15:43
Проект Постанови про призначення позачергових виборів Луцького міського голови Волинської області зареєстрований у парламенті під номером 6555 від 08.06.2017.

Ініціатором законопроекту виступає Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради України. Голова Комітету - Сергій Власенко.

Нагадаємо, 7 червня члени комітету підтримали пропозицію призначити вибори мера Луцька на 24 вересня



Як відомо, після передчасної смерті Луцького міського голови Миколи Романюка обов'язки секретаря міськради продовжувала виконувати Юлія Вусенко. 15 березня під час позачергової сесії міськради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень Юлії Вусенко на цій посаді.

2 червня Луцький міськрайонний суд частково задовольнив позов Юлії Вусенко у справі про її поновлення на посаді секретаря Луцької міської ради, а саме - визнав нечинним та скасував рішення Луцькради про дострокове припинення повноважень Вусенко. В решті позовних вимог – відмовив. Зокрема, не скасував рішення міськради про обрання секретарем міськради Ігоря Поліщука (УКРОП).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus