USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проект у Луцьку: бібліотека- для душі. ФОТО

13 Червня 2013 08:49
Волинська обласна бібліотека для дітей активно залучає школярів до мистецьких майстер-класів та гурткової роботи навіть у дні канікул, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Фоторепортаж про життя закладу та міні-виставку малюнків юних читачів розгорнули на першому поверсі будинку обласної ради на Київському майдані, 9.

Зокрема екпсозиція «Один день з життя бібліотеки» презентує проекти «Стань вище – читай!», «В бібліотеці як вдома», світлини майстер-класів із виготовлення ляльки-мотанки, дерев`яних іграшок та роботу лялькового театру книги «Золотий ключик».

«Ми доводимо, що в бібліотеці не лише можна взяти книгу, а й знайти заняття до душі у позашкільний час. І кількість дітей, які з задоволенням приходять, активно долучаються до наших заходів, беруть участь у гуртках переконує у правильності роботи наших фахівців», - розповідають працівники обласної бібліотеки для дітей.

Бібліотека запрошує школярів до участі в обласному літературному конкурсі «Думи і мрії» та регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Дитячі історії про найголовніше».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Школярка Показати IP 13 Червня 2013 09:33
Та ніхто не ходить тепер у бібліотеку,пустують зали, бібліотекарів більше ніж дітей.Чи потрібні вони взагалі у такій кількості як в Луцьку, особлимво дитячих.А гроші отримують великі
ОРЕНТИР до Школярка Показати IP 13 Червня 2013 09:49
Кабак-аптека-бібліотека
Школярці до Школярка Показати IP 13 Червня 2013 11:43
Панянко, ви кроїте одежину по собі, якщо ви не ходите до біліотеки, то це не означає, що й інші школярі й студенти туди дорогу забули.
Школярка Показати IP 13 Червня 2013 13:18
А, що там шукати, все є в Інтернеті,хіба що подивитися як сидять бібліотекарі в пустих залах, любуючись один одним.Чудова професія, тишина, чистота, спокій і зарплата непоганенька.Тепер буде набір в училище культури великий, коли так високо оцінили професію бібліотекаря,які по суті нічим себе не обтяжують по 5-10 читачів в день можливо обслужать, а може й ні.Головне за все і там плати, хоч бібілотеки державні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus