USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура «тягається» з міською радою

1 Вересня 2014 15:42
Прокуратура Луцька наполягає на скасуванні незаконного рішення міської ради щодо надання у власність земельної ділянки у історико-культурному заповіднику.

Нагадаємо, перевірка, проведеною прокуратурою Луцька встановила, що Луцька міська рада прийняла рішення, яким надала громадянці дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, яка знаходиться в Державному історико-культурному заповіднику у Луцьку на вулиці Кафедральній, 21 для надання її у власність, - інформують у прес-службі прокуратури міста.

Однак, ця ділянка належить до земель історико-культурного призначення та має історичну, культурну та археологічну цінність, а тому, згідно з чинним законодавством, не може бути передана у власність.

Прокуратура Луцька пред’явила до суду адміністративний позов до міської ради про визнання прийнятого нею рішення протиправним та з вимогою скасувати його, однак, судом ці вимоги задоволеними не були.

Між тим, прокуратура Луцька наполягає на протиправності прийнятого міськрадою рішення, оскільки землі історико-культурного призначення можуть перебувати виключно у державній чи комунальній власності, а тому міська рада не була в праві передавати таку земельну ділянку у приватну власність.

Відтак, прокуратурою до Львівського апеляційного адміністративного суду подано апеляційну скаргу з вимогою скасувати незаконне рішення міської ради з метою усунення порушень вимог земельного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
босяк Показати IP 1 Вересня 2014 16:15
знаю цю громадянку- романючка
Сергій Показати IP 1 Вересня 2014 17:34
Крепка дама

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus