USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Щоб засудити водія, на Волині судді «перенесли» ДТП з дороги на узбіччя?

18 Лютого 2015 13:01
Волинянка Ольга Бачинська, упевнена в тому, що проти її сина відкрили фальшиву справу, сьогодні, 18 лютого, повідомила прокурору області про злочин, скоєний колегією суддів Апеляційного суду Волинської області. Жінка заявляє, що судді внесли в ухвалу суду неправдиві відомості.

«Прокурору Волинської області Вадиму Максимову сьогодні віднесла заяву про скоєння злочину - внесення в ухвалу суду неправдиву інформацію колегією суддів апеляційного суду Волинської області Опейда В. О., Лозовський А.О., Клок О.М., ст.366», - повідомила Інформаційном агентству Волинські Новини Ольга Бачинська.

Нагадаємо, 11 квітня 2011 року у Нововолинську Дмитро Бачинський, син Ольги Бачинської, на автомобілі Volkswagen 7HK Transporter допустив наїзд на Андрія Александрова. Від травм останній помер. У червні того ж року справу закрили за відсутністю складу злочину. Однак потім її відкрили знову, а матеріали, зі слів батьків Дмитра Бачинського, сфабрикували так, щоб мати можливість «впаяти» йому 5 років позбавлення волі. Такий вирок суддя Нововолинського міського суду Орися Ференс-Піжук винесла 12 грудня 2013 року. 20 лютого 2014 року Апеляційний суд Волинської області не скасував вирок.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО СПРАВУ

Справа з фальшуванням набула гучного розголосу і навіть призвела до пікету прокуратури.



Ольга Бачинська пояснює, які саме неправдиві відомості дані службові особи внесли до офіційного документу. Мова йде про «перенесення» місця аварії з дороги на узбіччя. Подаємо цю частину повідомлення Ольги Бачинської без змін:

«Читаєм в ухвалі суду: «…зафіксовані сліди дорожньо-транспортної пригоди, а саме – осип фарби на правому по ходу руху автомобіля узбіччі». А тепер читаємо, де насправді зафіксовано осип фарби у протоколі огляду місця події: «осип фарби починається за 1,8м від правого краю дороги та закінчується за 0,2 м від правого краю дороги, осип фарби у вигляді лінії, яка перпендикулярно перетинає праву смугу руху». Якщо комусь не дуже зрозуміло, що це на дорозі, то є ще схема і фото.

Що значить в дорожньо-транспортній пригоді осип фарби, пояснювали експерти- автотехніки: З допиту експерта Кшановського С.І. від 19.11.2013 року (т. 3. а.с. 182, звукозапис 142447).

На питання адвоката постраждалої Рущака В.М. : «Місцем наїзду, як правило, з методики, це осколки фарби, осип землі і уламки, так?». Експерт Кшановський С.І. відповів: « В кожному випадку необхідно досліджувати комплекс цих ушкоджень, найбільш інформативним є осип ґрунту, осип фарби… Єдине що можна сказати, що в межах смуги руху цього автомобіля на проїзній частині, це можна категорично сказати, тому що основні осипи фарби та осипи уламків скла, не поодинокі уламки, а осипи, що є характеризуючою ознакою місця наїзду розташовані на проїзній частині». Отже, внісши цю не правдиву інформацію в ухвалу суду, вершителі людських доль переносять ДТП з дороги на узбіччя», - йдеться у повідомленні.

В цьому фальшуванні колегія суддів солідарна з суддею Нововолинського міського суду Ференс-Піжук О.Р., проти якої ГПУ відкрила кримінальне провадження ще 12.06.2014р. за аналогічний протизаконний вчинок, - нагадує Ольга Бачинська.

Жінка сподівається, що при новому Генпрокуророві Вікторі Шокіну справи підуть на краще, і вона таки зможе добитися справедливості.

«З вищенаведеної інформації, шановні громадяни, Ви можете оцінити роботу нашої всесвітньо відомої судової, прокурорської та правоохоронної системи: при Пшонці - фабрикували справу, при Махніцькому з третього разу тільки за запитом народного депутата Вітіва - відкрили провадження по фальшуваннях, але не розслідували, при Яремі - три рази закривали і теж не розслідували. При Шокіну – подала ще заяву про службове підроблення суддями Опейда В. О., Лозовський А.О., Клок О.М», - повідомляє жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
анонім Показати IP 18 Лютого 2015 13:22
є категорія писак яка не права і тільки трохи міняється влада йдуть і розказують що всі нечесні а вони ангели де була цілий рік крім апеляції є і інші суди
Бачинська Ольга до анонім Показати IP 18 Лютого 2015 17:47
Погоджуюсь з Вами, що є така категорія людей. Щоб у Вас не виникло враження, що я належу до такої категорії - наводжу докази з матеріалів справи.Якщо не вірите вишлю Вам особисто ксерокопії.. Тільки не"на деревню к дедушке" Пишіть адресу.
ананасу Показати IP 18 Лютого 2015 13:48
інші суди відмовились переглядати, захищаючи суддів...
Розгублений Показати IP 18 Лютого 2015 16:22
Чесно кажучи не зрозумілі мотиви суду. Цей її син, що якийсь відомий поборець судового безвладдя чи чимось іншим досолив суддям? Бо інакше з яких підстав їм брати на душу ще один гріх засудження невинуватого? Тут більше ввижається логічне бажання матері будь-якою ціною і всіма можливими і неможливими засобами відмазати любимого синка-вбивцю від відповідальності. Таке враження, що якшо б було можна, то вона б за нього відсиділа.
Всім Показати IP 18 Лютого 2015 16:51
Люди, ви перед тим як писати всяку чепуху,взнайте деталі цієї справи. Я був свідком і бачив,що потерпілий лежав на обочин,і а бус підозрюваного був ближче до обочини.Ви запитайте,де підозрюваний тепер,чого мама бігає рішає за нього, він же такий крутий був?
Бачинська Ольга до Всім Показати IP 18 Лютого 2015 18:03
Очевидно підстави у суддів якісь були.Суддя першої інстанції Ференс-Піжук покази давати відмовилась.Але справа не в тому,мало хто кого схоче замовити. Справа в тому , як працює система.Для Вас особисто саме це важливе, щоб Ви знали в якому середовищі живете. Для того не варто догадуватись що в кого в голові ,дивіться на докази. Неправдива інформація в ухвалі суду є чи не має? " Не розгублюйтесь"ще раз уважно прочитайте текст.
ДО Всім до Всім Показати IP 18 Лютого 2015 18:05
Купа псевдосвідків нізвідки появилися???!!!то ви так захищаєте корупційну суддівську систему???мабуть той суддя написав коментарій,захищаючи свою продажну ж...у,вішають людям локшину на вуха ...!((((
Бачинська Ольга до Всім Показати IP 18 Лютого 2015 18:05
Очевидно підстави у суддів якісь були.Суддя першої інстанції Ференс-Піжук покази давати відмовилась.Але справа не в тому,мало хто кого схоче замовити. Справа в тому , як працює система.Для Вас особисто саме це важливе, щоб Ви знали в якому середовищі живете. Для того не варто догадуватись що в кого в голові ,дивіться на докази. Неправдива інформація в ухвалі суду є чи не має? " Не розгублюйтесь"ще раз уважно прочитайте текст
Бачинська Ольга до Всім Показати IP 18 Лютого 2015 18:24
У матеріала справи є лише один свідок Федюк І.Це до справи суддів недуже стосується,але для Вас- Ось його покази:" рухався по вулиці Дорошенка вуличне освітлення по даній вулиці не світилось Рухаючись по вул. Дорошенка , побачив як великий автобус, схожий на автобус типу « Неоплан « знаходився на зустрічній смузі руху , а точніше праві колеса його знаходились на узбіччі , а більша частина автобуса із колесами знаходилась на проїзній частині дороги , виїзджав з узбіччя на свою смугу руху з увімкненим ближнім світлом фар. В той момент, коли між його автомобілем та автобусом була відстань 40 – 60 метрів, свідок побачив , що позаду автобуса промайнув якийсь силует людини та відразу у автомобілі бус, який їхав попереду змінилось світло фар і загорілись стопи. Автомобіль бус , проїхавши деяку відстань , з’їхав на праве узбіччя і зупинився. Рух автобуса був зі швидкістю 20 – 30 км. год. Побачив , що у автомобіля бус загорілись стопи і на правій смузі руху в напрямку м. Володимир – Волинський( ближче до середини проїзної частини дороги) лежить людина . Підійшовши ближче ,він побачив як водій автобуса відсував людину з проїзної частини дороги на праве узбіччя. Врахуйте це була темна пора доби і сильний дощ. Людина в темному одязі лежала по серед дороги. Щоб не наїхали вдруге - син відсунув. На місці мишилась калюжа крові 1,2м на 0,7м.
Всім Показати IP 18 Лютого 2015 17:35
Чому матір не пише заяву на суддів Вищого спеціалізованого суду, які відмовили в касації???
Бачинська Ольга до Всім Показати IP 18 Лютого 2015 18:32
Порішали і там. Дві касаційних скарги не взяли до розгляду. Постанова оскарженню не підлягає, а самої постанови у Реєстрі судових рішень не має.Замовник солідний дядько. На нашому прикладі мені хочеться щоб люди побачили весь цинізм корупційної міліцейсько-суддівської системи. Тому стараюсь розмовляти аргументами.
Владлен Показати IP 18 Лютого 2015 17:49
читайте барани: "Однак потім її відкрили знову, а матеріали, зі слів батьків Дмитра Бачинського, сфабрикували так, щоб мати можливість «впаяти» йому 5 років позбавлення волі. Такий вирок суддя Нововолинського міського суду Орися Ференс-Піжук винесла 12 грудня 2013 року. 20 лютого 2014 року Апеляційний суд Волинської області не скасував вирок."
До Бачинської Ольги Показати IP 26 Березня 2015 18:49
А як свідок Федюк І. в темну пору доби, в дощ, на неосвітленій вулиці за 40-60 метрів помітив силует людини а Ваш син не помітив з набагато меншої відстані???
Спостереження Показати IP 13 Березня 2016 15:43
Кольори на плакатах в кольорах ДНР та ЛНР

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus