USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокурори завітали до неповнолітніх. ВІДЕО

27 Травня 2013 17:45
Задля профілактики злочинності у дитячому середовищі прокурори прокуратури міста Луцька навідалися у навчальні заклади з лекціями, - повідомили у прес-службі прокуратури в області.

У Луцьку, йдеться в повідомленні, спостерігається стійка тенденція до зменшення злочинів, вчинених неповнолітніми. Близько 80 злочинів скоїли в 2011 році, у 2012 - майже 60. Цього року вже закінчили розслідування восьми кримінальних проваджень, за якими матеріали спрямували до суду.

Найбільше торік зафіксували випадків крадіжок, хуліганства та грабежів. У стані алкогольного сп’яніння минулого року 4 неповнолітні особи вчинили злочини, у 2011 році – 15 осіб.


Напередодні літніх канікул прокурори прокуратури міста Луцька побували в школах із лекціями. На черзі - вищі професійно-технічні заклади та коледжі. Правники продовжують багатолітню традицію – розповідають учням про адміністративну та кримінальну відповідальність за вчинення дітьми злочинів.
Зокрема розповідають, як можна себе захистити і куди звернутися за допомогою. Нагадують, що за вчинені злочини неповнолітні несуть відповідальність, адміністративну або кримінальну. А кримінальна наступає навіть із 14 років – за умисне вбивство, диверсію, бандитизм, зґвалтування, крадіжку, грабіж, розбій, хуліганство, незаконне заволодіння транспортним засобом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus