USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Пригоди нічних покупців алкоголю в Луцьку

3 Листопада 2014 17:47
У ніч з 31 жовтня на 1 листопада чергова група перевірки Муніципальної дружини, працівників Луцької міської ради та активісти Волині проїхалася магазинами, які цілодобово реалізовують товари.

Часто їх робота продовжується й уночі, адже саме у цю пору можна продати багато спиртного. І попри заборону Луцької міської ради продавати алкогольні напої після 22:00, не всі магазини міста цього дотримуються.

Упродовж ночі група перевірки відвідала магазини:
• Магазин “Цукерочка” (вул. Словацького)
• Магазин “Каштан” (Київський майдан)
• Магазин “Продукти” (вул. Рівненська, 109)
• Магазин цілодобової торгівлі (вул. Щусєва)
• Магазин цілодобової торгівлі (пр. Соборності біля Храму всіх святих землі Волинської)
• Магазин цілодобової торгівлі (зупинка громадського транспорту на пр. Відродження, 55)
• Магазин “Нива” (вул. Гетьмана Мазепи)
• Магазин “Гурман” (ринок “Північний”)
• Магазин “Десятка” (вул. Гулака-Артемовського)
• Магазин цілодобової торгівлі (вул. Гулака-Артемовського, 15а)
• Магазин “Експрес” (вул. Бенделіані)
• Магазин “Нивка” (вул. Станіславського)
Виявили п’ять порушень продажу алкоголю. Серед порушників цієї ночі були: магазин “Цукерочка”, магазин “Гурман” (ринок “Північний”), два продуктові магазини (вул. Гулака-Артемовського) та магазин “Нивка”.

Магазин “Цукерочка”
Це була перша точка торгівлі, яка потрапила під перевірку. Працівники Луцькради кажуть, що уже не перший раз тут ловлять продавців на продажі алкоголю в недозволений час, але це чомусь не впливає на них і на їх власника. Коли продавець була повідомлена про те, що її піймали на порушенні, вона одразу побігла телефонувати комусь. Так, за кілька хвилин до магазину підбігла жінка, яка представилася бухгалтером цієї точки торгівлі. Аби оформити протокол, працівники муніципальної дружини попрохали у порушниці документи. Але у неї не було ні паспорта, ні медичної книжки, яку вона б мала мати на своєму робочому місці.

Магазин “Гурман”
Працівниця цього магазину також не мала будь-яких документів, які посвідчують особу. Тим не менше, йшла на контакт із групою перевірки. Там повідомили, що продаж алкоголю часто заохочується власниками магазинів. Мовляв, більше продасте – більше матимете відсотків. Проте, зазначимо, що штрафи за порушення оплачують самі продавці і несуть персональну відповідальність за вчинені правопорушення.

Продуктовий магазин цілодобової торгівлі на вул. Гулака-Артемовського
Тут продавець просила нас не розповідати, що саме в неї ми купили спиртне. Тільки за таких умов вона погоджувалася продати нам товар.

Магазин “Десятка” (вул. Гулака-Артемовського)
Тут продавати алкоголь нам не хотіли. Проте місцевий житель сказав почекати. Він зайшов у середину, та купив там шампанське й продав його учасникам перевірки. Коли група зайшла у магазин для написання протоколу, продавчиня усе заперечувала. Мовляв, вона ніого не продавала.

Магазин “Нивка” (вул. Станіславського)
Працівники цього закладу повели себе найнахабніше. Якщо у інших магазинах доводилося трохи просити продавців продати алкоголь, то тут навіть слова не сказали про те, що існує заборона продажу алкоголю після 22:00, поза тим, що про це вказано на віконечку, через яке здійснюється реалізація товару. Після того, як активістам продали алкоголь і продавцям вказали на порушення, вони просто закрили торгове віконечко і вимкнули світло усередині. Там скласти протокол, так і не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
ха Показати IP 3 Листопада 2014 18:03
о буду знати де бухло брати!
ввв Показати IP 3 Листопада 2014 18:28
Клоуни, з валютчиками нехай таке провернуть
Я Показати IP 3 Листопада 2014 18:29
В Нивці на Станіславського постійно продають алкоголь будь-кому в будь-який час дня і ночі. Малолітки там постійно затарюються, там же на зупинці все це споживають, а потім верещать, б'ються та матюкаються так, що чути на весь ГПЗ. Скільки вже цей кіоск не штрафували, все по барабану, управи на них немає. Як так можна?
лололошка до Я Показати IP 3 Листопада 2014 20:33
так
Сусід до Я Показати IP 3 Листопада 2014 21:05
Цей притон в Нивці на Станіславського кришується яКОВЛЄВИВ (зам.мера) йому все видно з вікна ,він живе над ним...
Вася до Сусід Показати IP 3 Листопада 2014 21:08
Точно ! Я його там пару раз бачив ...
Таня до Вася Показати IP 3 Листопада 2014 21:11
ось вам і майдан . як була банда так і залишилась
Житель ДПЗ до Таня Показати IP 3 Листопада 2014 21:22
А Яковлев від самопомочі - вот вам і зміна влади. Банда на банду.
1212 до Житель ДПЗ Показати IP 3 Листопада 2014 21:27
А що ви хотіли - гроші не пахнуть. Молоді хлопці гинуть в ато а цей молокосос-барига заробляє бабло.І ложив він на патріотизм.
Лучанин до 1212 Показати IP 3 Листопада 2014 21:42
Ви як діти? За гроші вліз - гроші треба віддати.І нікого не цікавить де їх брати .
Лучанин до 1212 Показати IP 4 Листопада 2014 17:29
А ти знаєш скільки скільки підприємці допомагають хлопцям в АТО?? Я особисто знаю таких які в 1000 раз корисніші тут (більше допоможуть військовим) ніж на Сх.! А таке чмо як ти тільки і може сидіти - обсирати всіх. П.С. А що тут такого, що продали ШАМПАНСЬКЕ (особливо АСТІ), ніби малолєткі чи алкаши будуть таке пити! Я сам був в ситуаціях коли напркиклад: приїжджаєш з відрядження в ночі - і не можна навіть пива купити!
Гріша до Лучанин Показати IP 4 Листопада 2014 22:58
Ти мабуть приїхав з відрадження і не читав про що тут писали ? І видно знайшов ШАМПАНСЬКЕ. якщо таке пишеш ! А може в тебе не має діітей ?
Таня до Лучанин Показати IP 4 Листопада 2014 23:02
Сам ти ЧМО ! БИДЛО ЯКЕ ХОЧЕ ВНОЧІ НАЖРАТИСЯ ХАЙ ПРО ЦЕ ПОДУМАЄ ЗАЗДАЛЕГІТЬ . ДУМАЙ ПРО ДІТЕЙ !
Ніна до Сусід Показати IP 4 Листопада 2014 09:56
Шо, вже встиг купити собі квартиру???За зарплату певно...
Сашко Показати IP 3 Листопада 2014 19:07
Ріспект таким героїчним продавцям, які попри безглузді заборони та обмеження рятують спраглі душі. Подвійний ріспект магазину "Нивка" на Станіславського.
У-ух! Показати IP 3 Листопада 2014 21:27
Перевірьте ,без муніціпалів(бо здадуть ),магазіни на зупинках...
Катерина Показати IP 3 Листопада 2014 21:50
Така в нас система. Не дають спокійно людям працювати. То захмарні податки, то нічні рейди.... А "бухгалтер" не розгубилась...респект
папа Карло Показати IP 3 Листопада 2014 23:10
Вночі продавати. спиртне можуть тільки Буратіно і Карабас Барабас.
серьога Показати IP 4 Листопада 2014 08:45
привіт Папі Карло і всім строганим буратінам!! на схід би їх всіх с.к!!
ГПЗ Показати IP 4 Листопада 2014 09:26
Наші вікна виходять якраз на зупинку з будинку Станісталвського,52 де стоїть цей притон-магазин.Скажіть скільки він буде існу4вати, це вже не смішно.Скільки не було перевірок, скільки не говорилося, а він далі існує. Продають горілку,стгарети малолітнім з училище № 9, школярам, вночі і вдень. П"яні оргії верещаь цілу ніч, бються-це просто жах.Гей ви началники,можновладці.Вранці страшно іти на зупинку громадського транспорту школа №24,де й розміщений цей магазин. Бо ці алкаші зночі там сидять.Вони ці бандити-власники хочуть,щоб він згорів якщо ви його не закриєте.
вован Показати IP 4 Листопада 2014 10:27
В нашій державі того, хто сплатив податки (створивши собі робоче місце та ще хочаби одній людині) будуть "сношати в хвіст і в гриву"(щоб закрився) - бо ще комусь напевно на "лапу" не заплатив, а точки з продажу самогону та валюти процвітають - чому? . На ГПЗ є дуже відомий на весь Луцьк дільничний інспектор Панасюк С І (великий борець з продажем алкоголю після 22 в м. Луцьку)- напевно на своїй дільниці в нього руки не доходять навести порядок. Мобільний телефон 099-274-88-12 Робочий телефон (0332) 26-57-06 Спробуйте звернутися - може "допоможе".
Anonymous Показати IP 4 Листопада 2014 22:57
вот таких гнид нужно сразу в торец рубить ... шампанское и конфеты сразу ассоциация что парень идёт к девушке ... это и дураку понятно ... вот на*ера было этот закон придумывать ... я кроме этих точек знаю ещё и заправки где можно свободно купить бухло только я вам их не скажу потому что я свои точки не скажу ... и вообще я бы на месте продавцов послал на *** и зарыл форточку всё равно бумага до директора дойдёт ... а там утром мудрее можно поступить ... Кстати кто не знает бухло можно купить в любом баре который работает после 22:00 и спокойно выйти и пить пиво, но правда по барным ценам ..
лео Показати IP 6 Листопада 2014 14:18
зараз на даний час Яценюк заборонив будь-які переварки до нового року,а вони все нишпорять,як щури,чого не спиться вночі?
лео Показати IP 6 Листопада 2014 14:18
коментар було видалено
Анонім Показати IP 20 Грудня 2014 13:21
на винос в барі продаж алкоголю також ЗАБОРОНЕНИЙ і за це особа, яка реалізувала спиртний напій несе ту ж саму відповідальність. А тому, прошу Вас, надати достовірну інформацію з приводу продажу алкоголю тих хто продає по барах алкогольні напої на винос, на номер зазначений вище вказаному коментарі.
Анонім Показати IP 20 Грудня 2014 14:19
а з приводу дільничного інспектора міліції прошу Вас звертатист на номер мобільного номеру телефону. Та спілкуватись, а не писати різні нисенітниці у вище авказаному коментарі.
Місцева Показати IP 7 Листопада 2018 21:47
Відвідую один із вказаних магазинів щодня, давно не бачила такого асортименту, а ще й з такими цінами. Побачила улюблений продукт мого сина, якого, на жаль, уже більше року не привозять туди... А на фото є... Це ж треба.... Запитаю, чому від мене його ховають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus