USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Прихильники Каддафі продовжують спротив

20 Березня 2011 15:30
Більше 90 людей загинули в результаті бойових зіткнень в Бенгазі починаючи з вечора п'ятниці. Мова йде як про повстанців, так і про бійців вірних Муаммару Каддафі підрозділів.

Про це інформує ТСН .

"У суботу нас надійшли 50 тіл загиблих, а сьогодні констатували смерть ще 35 людей", - сказав лікар однієї з центральних клінік міста. Інші медичні джерела повідомили також про дев'ять загиблих з боку лояльних чинному уряду військ.

Зараз в Бенгазі, який раніше піддався бомбардуванню сил коаліції, спостерігається деяке затишшя. Як повідомляють місцеві телеканали, повстанці, які були практично вибиті вірними Каддафі підрозділами, знову повертаються на колишні позиції.

У ніч на неділю сили міжнародної коаліції, до якої увійшли США, Великобританія, Канада, Франція, Італія і ряд інших країн почали операцію "Одіссея. Світанок". Лівійські державні ЗМІ повідомляють, що західні сили всю ніч бомбили місто Тріполі.

У результаті бомбардувань було убито щонайменше 64 людини. Понад 150 людей поранені.

Міжнародна коаліція заявила, що їй вдалося за 24 години домогтися значного прогресу, зупинивши наступ сил лівійського лідера на Бенгазі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus