USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Прилуцьке сортуватиме сміття

16 Січня 2018 21:41
На потреби громади в селі мають встановити три контейнери для роздільного збору сміття.

Про це йшлося під час зустрічі в Прилуцькій сільській раді 16 січня.

Як зауважила мешканка Прилуцького Юлія Шкарлатюк, із 1 січня відповідний закон України щодо обов'язкового сортування сміття вступив у дію, однак на території Прилуцької сільради немає можливості відсортовувати відходи, адже відсутні навіть відповідні контейнери.

За словами Юлії Шкарлатюк, особливо негативна ситуація склалася, зокрема, біля лісового масиву села Дачного, де люди викидають сміття просто неба. Вона додала, що зі свого боку готова провести роз’яснювальну роботу серед місцевого населення, підготувати, наприклад, брошури, видрукувати оголошення тощо.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, своєю чергою, взяв на себе зобов’язання встановити на території сіл три контейнери для роздільного збору сміття.

Загалом на сьогодні у Волинській області близько 3 мільйонів тонн сміття знаходяться на сміттєзвалищах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 17 Січня 2018 09:16
Ще в Луцьку поставте ;-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus